Boky Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Pojacalo mi se na upali odmah sad u zadnje vrijeme kada je malo hladnije,posebice po noci kada je 5-6 stupnjeva vani...to mi se dogadalo i prosle zime,upalim auto,muzika svira...al subwoofer ne,sve dok se ne zagrije auto,a to ponekad traje i preko 20 minuta...:jelen: preko ljeta je sve normalno i pali se pojacalo i subwoofer odmah cim upalim auto... u cem je caka...? to jos nisam kod nikoga u autu vidio da mu tak pojacalao "funkcionira"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giz Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Može biti puno toga ali sam 95% ziher da je stvar u pojačalu a to ti pak opet nemre nitko pomoči nego kvalificirani elektroničar. Prevac servis neka vide što je i zašto je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 meni je kontra..meni se zagrijava full a imam 2 komada iza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now