x3m Posted August 10, 2018 Share Posted August 10, 2018 Naravno da mi je pred put riknuo radio, a na put mi se ne ide bez glazbe, tako da, pitanje je, di otic i kupit uredjaj i da odmah imaju opciju ugradnje. Ili preporuka za nekoga tko se bavi ugradnjom. Nis komplicirano, 1 din radio treba ugradit, al kak sigurno nisu kompatibilni konektori nemam uopce pojma jel treba nekaj dodatno kupit. Thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted August 10, 2018 Share Posted August 10, 2018 Zovi Ronis pa vidi jel te mogu odmah ugurati. Ili Jens kao b opcija pa ga zamoli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted August 10, 2018 Share Posted August 10, 2018 Kaka se zovu oni Kenwoodaši uz Zagrebačku aveniju....oni imaju prodaju i ugradnju autoakustike...frendu su android unit u 330ci ugrađivali koji je sam kupio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted August 10, 2018 Share Posted August 10, 2018 (edited) po meni s konektorima nema nikakve velike mudrolije pogledaš kak je kod tebe kupiš takav radio , izvadiš svoj van, staviš unutra nosač od novog i novi unutra ak nisi to radil prije samo ubaci na youtubu na sličan video i vidjet ćeš da je to 5minuta posla ušparat ćeš si i vremena i love Edited August 10, 2018 by 13DM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now