esseker Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 jel zna tko sta o gume.com.hr? to je zapravo firma delti.com iz hannovera, ali za hrvatsko trziste i pise da dostavljaju na podrucju HR... zovem danas broj koji je napisan kao kontakt i nitko se ne javlja. www.gume.com.hr/ na njih sam nabasao dok sam trazio Nankang Ns2, onaj famozni profil 165/40/16 koji se da razvuci na 7J... a taj profil nema ni Furlan u SLO... uglavnom, na gume.com.hr ga ima, i cijena jedne gume je 537kn. ali kao sto rekoh, na telefon se nitko ne javlja, a narucivati preko stranice, paaaaaaaaaaaa radije bi telefonom prvo pricao s nekim i cuo imaju li to na stanju, koji je rok isporuke, ili ako netko ima osobnog iskustva itd. pa ako netko ima kakvu informaciju, bio bi vrlo zahvalan.
darko_st Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Spomenula se par puta u proteklih par mjeseci, afair netko je jos prije 2-3 mjeseca napisao da im je racun u blokadi.
esseker Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 hvala puno, nasao: http://www.myhraweb.com/showthread.php?t=3400&highlight=gume.com.hr tako mi i treba kad nisam koristio search :lol: moze ključanje
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now