MoschuS Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Ima li netko preporuku gdje ugraditi kuku na auto? Da li treba na nesto posebno obratiti paznju?Znam da sad imaju 3 vrste, one na saraf, polugu i "nevidljive" okomite. Trebati ce nam par puta godisnje za vucu kamp kucice. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Risbo Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 ja sam do sad dvaput ugrađivao u Auto Car u Lučkom i bili su povoljni i bez ikakvih problema godinama poslije.... 1
MoschuS Posted August 6, 2019 Author Posted August 6, 2019 Dobio jos dvije preporuke za njih tako da mislim da idem tamo Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
TomiTraktor Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Dobio jos dvije preporuke za njih tako da mislim da idem tamo Sent from my Redmi Note 7 using TapatalkAjde napisi koliko te igra ispala kad zavrsis.Imam neke ideje 1
MoschuS Posted August 7, 2019 Author Posted August 7, 2019 Ajde napisi koliko te igra ispala kad zavrsis.Imam neke ideje Za koji tjedan cu staviti pa javim, jos smo na go Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
MoschuS Posted August 7, 2019 Author Posted August 7, 2019 Ajde napisi koliko te igra ispala kad zavrsis.Imam neke ideje Dobio sam dvije ponude pa evo ako te zanima.Dakle nekakav srednji model kuke (vadi se na polugicu, nije onaj obicni samo na dva sarafa) s ugradnjom i 13 pinskom uticnicom koja mi treba za kampicu je cca 2400-2500kn s ugradnjom.Ako stavljas obicnu 7 pinsku uticnicu skini jedno 400kn.Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
TomiTraktor Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 Dobio sam dvije ponude pa evo ako te zanima.Dakle nekakav srednji model kuke (vadi se na polugicu, nije onaj obicni samo na dva sarafa) s ugradnjom i 13 pinskom uticnicom koja mi treba za kampicu je cca 2400-2500kn s ugradnjom.Ako stavljas obicnu 7 pinsku uticnicu skini jedno 400kn.Sent from my Redmi Note 7 using TapatalkHvala! 1
CooleR Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 Negdje sam vidio link za narucit kuku iz poljske... doslovno pola cijene nego kod nas... makar za Forda, sto sam gledao... tako da raspitaj se malo.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now