Jump to content

Recommended Posts

Posted

ja sam zadovoljan sa svojime, ali ako očeš neku perverziju od volana onda traži nardija na e-bayu...

ili neki OMP deep dish...zavisi za kaj očeš volan

Posted
ja sam zadovoljan sa svojime, ali ako očeš neku perverziju od volana onda traži nardija na e-bayu...

ili neki OMP deep dish...zavisi za kaj očeš volan

Mijenjam serijski samo zato sto mi je malo prevelik, inace sam zadovoljan. Ono sto trazim je da bude nesto manji od mog (28-32cm), kozni da mi se ne znoje ruke i ima dobar grip, te da bude kvalitetan u smislu da ne puca ako ga krivo pogledam ili se ljusti, raspadaju savovi i sl.

Ja prodajem momo volan :).. Neznam samo sta ti je nabijena cijena?? :)

Koji? Ako se u jednom ducanu model X prodaje za 800 kn, a u drugom isti za 1400 kn, onda je u ovom drugom nabijena cijena :)

Posted

ja sam svoj u sudaru spigao ko na biciklu kotac kad ide u 8-icu, al je bio poprilican sus a ja drzo cvrsto volan... i tih cca 2 godine kolko sam ga imao se nije ljustio

(milenium evo je bio volan)

Posted

u molydonu nemaju niš.. imaju 5 momo volana od kojih ne znaš koji ima više "ledica , rozih boja , kroma" i sl..i niš ne mogu naručit, kaj mu dođe dođe ..

Posted
za momo ti je u hr najjeftiniji molydon

sabelt trzi tp autosport i paljo

Jel bude Paljo radio kakav GB za Sabelt.

Spominjo si 3mjes. još prije kada smo pričali o sicevima.:thumbsup:

Posted
Jel bude Paljo radio kakav GB za Sabelt.

Spominjo si 3mjes. još prije kada smo pričali o sicevima.:thumbsup:

jesam, ali nista od toga :(

Visa sila, jebiga

kotaktiraj ga direktno ako trebas nesto kupit, meni upravo dolazi suvozacka skoljka :)

Posted
u molydonu nemaju niš.. imaju 5 momo volana od kojih ne znaš koji ima više "ledica , rozih boja , kroma" i sl..i niš ne mogu naručit, kaj mu dođe dođe ..

:thumbdown:

Tko drzi vise modela ili moze narucit?

2 Hans: ne svidja mi se.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...