Pale Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 Hvala ekipa na slikama. Vjerojatno budem uzeo tu umjetnu alkantru. kod tebe u lanci je koliko sam vidio vise manje sve "kockasto"? to bi ti trebalo poprilicno olaksat posao Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted April 8, 2009 Author Share Posted April 8, 2009 kod tebe u lanci je koliko sam vidio vise manje sve "kockasto"? to bi ti trebalo poprilicno olaksat posao Da. Nikak da uhvatim vremena da odem kod onog lika u Pribislavec pa da vidim kaj nudi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted May 6, 2009 Author Share Posted May 6, 2009 Odnio sam tablu i srednju konzolu u subotu kod čovjeka i odabrao umjetnu alcantaru crnu. Bit će gotovo sredinom lipnja pa odmah stavljam slike. Rekao mi je za sve (materijal i posao) cirka 1000 kn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pale Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 e samo da napomenem, auto stoji sad vec jedno vrijeme, medutim niti jedna jedina "mrvica" prasine se nije prikeljila na armaturu, cista je kao onog dana kad je stavljena, btw ima cca 6 mj totalno looodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Eto da tu priupitam za tapeciranje volana. Dakle, Megan II i savršen zadnji finiš na volanu učinili su svoje. Sad bi htio tapecirati u kožu. Eko koža za volan mi se baš i ne dopada. Kod koga bi me izašlo jeftino + odlični napravljeno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 npr uspio sam napraviti rucice za rucno podizanje straznjih stakala da izgledaju kao da je tapacirane od jednog komada koze, a rucice su sve u krivinama :thumbsup: Moze koja slika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted June 18, 2009 Author Share Posted June 18, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now