riceburner Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 odradio sam gugl istraživanje, ali znam da na forumu ima dosta VAGenaša htio bi još koju informaciju prije kretanja u realizaciju Auto je Škoda Fabia 5J 2011 5 vrata samo sa centralnim bez daljinskog modul 5J0959433 Koliko sam uspio izguglat meni za daljinsko centralno trebaju 2 ključa i modul 5J0959433A, te bi trebalo biti plug, VCDS code and play Ima li netko da je radio nešto slično, na svim autima VAG grupacije je ista fora s tim modulom, te ima li netko taj VCDS s kojim bi se odradilo kodiranje? Zahvaljujem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted November 23, 2020 Author Share Posted November 23, 2020 nitko ništa? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushido Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Zamjeni modul i nakon bi sve trebalo raditi... Dovoljan je i jedan kljuc. Radio par puta al na Skodama generacije 1 i nije bilo potrebe za VCDSom.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted November 23, 2020 Author Share Posted November 23, 2020 (edited) 13 minutes ago, Bushido said: Zamjeni modul i nakon bi sve trebalo raditi... Dovoljan je i jedan kljuc. Radio par puta al na Skodama generacije 1 i nije bilo potrebe za VCDSom.. trenutni kod se "presnimi" sa ovog obicnog kljuca kad nosim novi kljuc na rezanje/programiranje? kak uparim novi ebay kljuc sa autom? za to ne treba VCDS? Edited November 23, 2020 by riceburner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushido Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Kod ti je u nacelu ampula... koja se nalazi u onom dijelu kljuca koji se narezuju... Prebaci ampulu i zalijepi vrucim ljepilom... ili jos bolje, ne znam kakav kljuc imas sada i kakav je taj novi.... Ja sam u mojim slucajevima skinuo modul sa auta i uzeo org kljuceve, prebacio na drugi i samo spojio kljuceve (elektricni dio sa narezanim) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now