riceburner Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 odradio sam gugl istraživanje, ali znam da na forumu ima dosta VAGenaša htio bi još koju informaciju prije kretanja u realizaciju Auto je Škoda Fabia 5J 2011 5 vrata samo sa centralnim bez daljinskog modul 5J0959433 Koliko sam uspio izguglat meni za daljinsko centralno trebaju 2 ključa i modul 5J0959433A, te bi trebalo biti plug, VCDS code and play Ima li netko da je radio nešto slično, na svim autima VAG grupacije je ista fora s tim modulom, te ima li netko taj VCDS s kojim bi se odradilo kodiranje? Zahvaljujem!
Bushido Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 Zamjeni modul i nakon bi sve trebalo raditi... Dovoljan je i jedan kljuc. Radio par puta al na Skodama generacije 1 i nije bilo potrebe za VCDSom..
riceburner Posted November 23, 2020 Author Posted November 23, 2020 (edited) 13 minutes ago, Bushido said: Zamjeni modul i nakon bi sve trebalo raditi... Dovoljan je i jedan kljuc. Radio par puta al na Skodama generacije 1 i nije bilo potrebe za VCDSom.. trenutni kod se "presnimi" sa ovog obicnog kljuca kad nosim novi kljuc na rezanje/programiranje? kak uparim novi ebay kljuc sa autom? za to ne treba VCDS? Edited November 23, 2020 by riceburner
Bushido Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 Kod ti je u nacelu ampula... koja se nalazi u onom dijelu kljuca koji se narezuju... Prebaci ampulu i zalijepi vrucim ljepilom... ili jos bolje, ne znam kakav kljuc imas sada i kakav je taj novi.... Ja sam u mojim slucajevima skinuo modul sa auta i uzeo org kljuceve, prebacio na drugi i samo spojio kljuceve (elektricni dio sa narezanim)
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now