File Posted May 13, 2021 Share Posted May 13, 2021 Planirao sam odfurati auto na kemijsko, ali kako bi mi i kaucu nakon podstanara dobro doslo kemijsko mozda je bolja opcija unajmiti usisavac za kemijsko i odraditi to sam Jel netko mozda s foruma iznajmljuje tu opremu ili zna gdje bi se to moglo napraviti. Lokacija: Zagreb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted May 13, 2021 Share Posted May 13, 2021 Planirao sam odfurati auto na kemijsko, ali kako bi mi i kaucu nakon podstanara dobro doslo kemijsko mozda je bolja opcija unajmiti usisavac za kemijsko i odraditi to sam Jel netko mozda s foruma iznajmljuje tu opremu ili zna gdje bi se to moglo napraviti. Lokacija: Zagreb http://www.mojstroj.hr/Jedan je u Velikoj gorici a drugi je na Malešnici, u VG sigurno imaju Karcher za ekstrakciju, ja sam ga imao u najmu. Al bez samponiranja ne budes nis napravio pa si kupi glavu/četku za bušilicu (Forea ih ima), prvo dobro to prođi i onda sa bilo kojim usisavačem za mokro to izvuci van. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziga Posted May 13, 2021 Share Posted May 13, 2021 Pitaj Brbu, mozda imaju koji za najam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now