Marko Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 bok znaci auto skoda octavia mk1 jedno pitanjca , prednji ovjes, donje rame, s jedne strane imamo kuglu koja se sarafi na 3 sarafa ,s druge strane imamo 2 selena, jel ima kakvo štelanje geometrije ovjesa na tom ramenu ? meni se cini da nema al me zanima drugo misljenje znaci 3 rupe na koje se sarafi kugla nisu slicane i rupe od selena na prednjem mostu nisu slicane.
Jambo Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 ej sime.... mislim da imas jedino stelanje cambera na prihvatu amortizera na upright..... al me nemoj drzat za rijec..... i naravno imas toe in/out....:cheer::cheer::cheer:
Marko Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 samo je skidana donja vilica(mjenjane kugle i seleni) , nista drugo. 2 fabioso : ma kugle su sjele unutra na picinu dlaku , fino i nemreju mrdat nigdje. ma samo me zanimalo drugo misljenje jer ne vidim smisla ic na spur ako nemaju kaj stelat. kajnici letve volana nisu dirani, prihvat amortizera i nosaca rukavca nije diran.
Jambo Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 samo je skidana donja vilica(mjenjane kugle i seleni) , nista drugo. 2 fabioso : ma kugle su sjele unutra na picinu dlaku , fino i nemreju mrdat nigdje. ma samo me zanimalo drugo misljenje jer ne vidim smisla ic na spur ako nemaju kaj stelat. kajnici letve volana nisu dirani, prihvat amortizera i nosaca rukavca nije diran. a ja mislio ti staroj radis rejs setap....:lol::lol: u principu ne bi trebao na spur....al stari majstori bi rekli better safe than sorry....
WD40 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Ima tu mm dva lufta. Al kontaj da su seleni mozda malo drugaciji od prijasnjih (centar ljevo desno mm dva) i eto neke razlike. Optika se preporučuje nakon rada na ovjesu,čisto zbog profesionalnosti urađenog posla. Neznam zasto stedit na tome
Marko Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 mislio sam da se podlazu kakve plocice , nema ni mm lufta. ne volim kad mi po servisima prodaju maglu. odnosno zasto bih placao nekom posao na kojem nema sto napraviti
alfa_vd Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Obavezno triba napraviti optikuntrapa kad se minjaju kugle,jer ima excentra na vilici
Marko Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Obavezno triba napraviti optikuntrapa kad se minjaju kugle,jer ima excentra na vilici nema nikakvih ekscentara , rupe od selena nisu slicane , obicni su sarafi kugle imaju obicne sarafe i uske rupe
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now