DamirTurbo Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Tko u HR radi obnavljanje lamele (nitanje ili kak se vec zove) :huh: Molim hitno mi je. Radi se o dizalici 75-tona, znaci lamela je poveća Hvala unaprijed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Ima ti Ljubičić broj od decka koji radi s tim Posalji mu pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
detroit Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 COMET U Jaski, cim se skines sa autoputa, poslje kucica prva ulica na lijevo, prva ili druga kuca na desno Link to comment Share on other sites More sharing options...
toc Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 (edited) COMET U Jaski, cim se skines sa autoputa, poslje kucica prva ulica na lijevo, prva ili druga kuca na desno obrnuto... prva ulica na desno i prva ili druga kuca na lijevo. mi smo kod nih radili par stvari... moja preporuka;) Edited April 21, 2009 by toc Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 mi smo kod nih radili par stvari... moja preporuka;) +1 (10-ak znakova.. i viska.. ma evo jos par ... k.fdsj,jdshjmadshm (prevedeno šaka po laptopu) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamirTurbo Posted April 21, 2009 Author Share Posted April 21, 2009 ZAHVALJUJEM, idemo djelovat !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 kakva je razlika izmedu nove lamele i obnovljene stare?konkretno kod auta.... plusevi i minusevi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
detroit Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 ...u federima, tj. srcu lamele... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 ...u federima, tj. srcu lamele... A ako ih nema (ko moja), onda nikakva. Samo matrijal izabereš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 sta birat od materijala? i kolka je cijena tog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giz Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Ja sam kod Cometa 2x bio i nikad više nebih pošto mi je glava draga. Jednom sam dao nitati nanovo lamelu kod njih za XEa pa se pretvorila u prah za kakvih 3 mjeseca. Drugi put poludio i uzeo kod njih cijelu lamelu pa je pukla po pop nitnama nakon 2mjeseca. Sve u svemu, nikad više! Sad uzeo original i drži več godinu dana bez problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Treba otići u sloveniju i napraviti sinter lamelu i onda si miran... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamirTurbo Posted April 21, 2009 Author Share Posted April 21, 2009 Treba otići u sloveniju i napraviti sinter lamelu i onda si miran... Sta ce mi sinterica na dizalici 4-osovinki bog stobom :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Sta ce mi sinterica na dizalici 4-osovinki bog stobom :rofl: nije prico za dizalicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Onda riješi kod cometa lamelu i gotovo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 a kaj za tu dizalicu nemos jednostavno kupit original lamelu? ne proizvodi se vise il sta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 kakva je razlika izmedu nove lamele i obnovljene stare?konkretno kod auta....plusevi i minusevi? U pravilu je nema,ako je stara lamela ispravna tj srce AKA federi nemaju lufta,znači na ispravnu lamelu se nanita novi sloj i vozi. Koliko znam,većinom se bave kamionskim programom,repariraju kočione čeljusti,lamele itd. btw isto imaju sinterbroncu za racere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamirTurbo Posted April 21, 2009 Author Share Posted April 21, 2009 a kaj za tu dizalicu nemos jednostavno kupit original lamelu? ne proizvodi se vise il sta Skupoooooo :drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Skupoooooo :drink: Reci u kunama koliko je skupo,mislim da je 5 znamenki!:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now