stipe Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 frend ima kadetta E, 1.6, autu je super limarija, super izgleda al je malo preslab (a i los)... i sad je nabavija vectru 2.0i, motor odlican, al karoserija katastrofa... da li se motor moze prebaciti bez problema? ako da, sto je sa strujom, da li ima ikakvih problema sa tim? znamo da ima centralu ili kako se vec zove, triba i to prebacivati, al jel ima nesto na sto triba paziti? znam da ima opelasa koji ce rado pomoci Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 Nosači motora i getribe moraju biti za kadeta gsi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skylinepile Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 nedavno smo ugrađivali 2.0 iz vectre/calibre u kadeta koji je bio 1.6, i nije neki pšroblem, samo ti treba od kadeta nosač motora, getriba s 2.0, mislim da i stupovi, pumpa goriva i prebrikati par žica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veki Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 zakaj bi ti stupovi trebali ?? ..i pumpa ? ..treba ti samo nosač motora..i getriba paše kolko znam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skylinepile Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 ovaj 1.6 što smo radili je bio mono point, imao je jednu diznu, i imao je f13 getribu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veki Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 pa kaj nejde f13 na c20ne? ..samo kaj ima 4 brzine , ili ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skylinepile Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 nismo probali stavili smo f 20 jer je covjek tako htio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fila Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 nedavno smo ugrađivali 2.0 iz vectre/calibre u kadeta koji je bio 1.6, i nije neki pšroblem, samo ti treba od kadeta nosač motora, getriba s 2.0, mislim da i stupovi, pumpa goriva i prebrikati par žica baš me zanima u čijeg kadetta? :rofl: F13 je malo prekratka, makar ima 5 brzina, na C20NE se stavlja F16 ili F20 ali CR (close ratio) i to je onda ok, po meni.. Ja imam F20CR i do jaja je, brzine su taman dugačke/kratke.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now