Jump to content

Prodaja guma AVON

Veky

Recommended Posts

ti se nauci pristojno komunicirat, a kad to naucis, onda mi mozes reci sto ti nije jasno ili je krivo u mojem postu?

evo ovo doli momak nije u redu

pa po meni je guma ok, ali na nekim autima se zna cudno ponasat, ako procitas commentare korisnika na internetu... neki su super zadovoljni, a neki je nikad vise ne bi kupili.... pa vozim se malo brze, jedino ne startam s mjesta naglo, auto ima 420nm pa....

o cemu ti??:doh: to sam naveo da auto bas i nije njezan prema gumama.... ako nemas sta pametno rec u vezi topica, nemoj pisat....:lamo:

evo đozi lijepo sve reko. samo sto gumari svedu to na silu u dodirnoj povrsini ( moment puta krak kotaca) i onda sljede stvari na kojima jako pametni ljudi zaraduju jako puno novaca

a evo marko koji je fesbovac vam je ljepo potvrdio

smanjite malo ribu i price meni auto ima 430nm

ne auto ti nema 430nm nikad i u nikojem slucaju

powerband je ono sto je bitno, a kod gume je bitno ono sta je na kotacu a ne ono sta je na zamasnjaku...

ti se nauci pristojno komunicirat, a kad to naucis, onda mi mozes reci sto ti nije jasno ili je krivo u mojem postu?

ma necu vise pristojno komunicirat kad krenete sa frazama svakom loncu poklopac, nejebem vise... odbrusivam po redu kako koga ide...

kakav si prema meni takav sam :thumbsup:

inace i mene zanima 205/40/17 i 195/45/17

raspon rupa je ko na francuzima, 4x108 zasto?

ma trebat ce frendu čeličane 15'' i zimske gume.. pa ako imas gdje govori..:)

necemo OT..

Veki kad saznas cijene javljaj..:)

Evo sebi sam sj3bao gumu pa sam naišao na ovog OK lika, meni se cijena čini OK pa da podjelim, možda netko zatreba:

Primjer:

AVON ZZ3 215/40R16 - 760 Kn - 15% ako je cash

AVON ZZ3 205/40R16 - 750 Kn - 15% ako je cash

Ja bih imao pitanje jer mi nije jasno koja je to guma ZZR3 ,

Ja gledam ovdje http://www.avonracing.com/road_legal_page.aspx

pa nevidim ili krivo gledam,jer sam deformiran sa motosportom:lol:

Evo jos nisam stavio popis, probat ću navečer ako ne zaboravim...

Evo na brzinu par cijena, a inače slobodno i njega mejlajte, meni je promptno odgovarao.

205/40R17 - ZZ3 - (833+22%)-15% cash.

195/45R17 - ZZ3 - ne mogu naći u popisu

225/40R18 - ZZ3 - (1048+22%)-15% cash.

215/55R17 - ZV3 - (974+22%)-15% cash.

205/50R16 - ZZ3 - (784+22%)-15% cash.

195/45R16 - ZV5 - (582+22%)-15% cash.

195/40R16 - ne mogu naći.

jel mozes rijesit 4 kom.ZZR u dimenziji 225 45 17

Post je čisto preporuka stavljen u ideji da barem malo doprinesem myhrawebu, nemam nikakve veze s gumama niti nabavljanjem istih...

Koristiti kontakt podatke s provog posta i to je to. :thumbsup:

Realno ovo i nisu neke specijalne cijene......zvao sam kolopera maloprije

205/40/17 zz3..s montažom i balansom je 930 kn za gotovinsko plaćanje...ovdje ispadne nekih 863 + mont i balans znači to je to....taj avon je inače jefitna guma

Realno ovo i nisu neke specijalne cijene......zvao sam kolopera maloprije

205/40/17 zz3..s montažom i balansom je 930 kn za gotovinsko plaćanje...ovdje ispadne nekih 863 + mont i balans znači to je to....taj avon je inače jefitna guma

Baš to,uopće nije jeftino ja sam jučer kupio potenze RE 050A 215/45 R17 i došla je 1130kn kom,tako da nije neka isplativost taj Avon:no2:

Baš to,uopće nije jeftino ja sam jučer kupio potenze RE 050A 215/45 R17 i došla je 1130kn kom,tako da nije neka isplativost taj Avon:no2:

Ja sam se iznenadio kad sam za sebe tražio gumu 215/40R16 pa saznao da je Avon 650 Kn. Očekivao sam više :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...