Jump to content

Recommended Posts

Posted
super to mi kod firme... :lol:

Javi koliko je reparacija nekad je bila 1500kn,sad je ziher duplo više,cijena barela utječe na to :lol:

Posted
neovisno koji je auto, repariraju kompresore?

Čak i Ferrarijeve tj piše fiat na ferrarijevom kompresoru:lol: žalosno ali istinito platiš autu 200t€ i onda imaš kompresor iz auta od 20t€:D

Posted

ne nije to taj... nešto su u rodu, a ja stalno brkam ta dva prezimena... :lol:

Ovo ti je kuća sa desne strane prije onog birca na zavoju kada ideš iz one šume prema sesvetama...

Posted
098 274470 Alen

jel to taj žugić il kako vec? kaze mi frend da danas zvao i da mu rekao da ne moze reparirat kompresor sa audija a3..

Posted

Pa i ja bi mu rekao da nemogu, da me neki idiot nazove u nedjelju... :doh:

Hebote dali ljudi imaju imalo razuma i odgoja... :no2:

Posted (edited)
Pa i ja bi mu rekao da nemogu, da me neki idiot nazove u nedjelju... :doh:

Hebote dali ljudi imaju imalo razuma i odgoja... :no2:

Odi radit par mjeseci u sluzbu za korisnike pa da vidis kulture:D

Edited by alenp
Posted

Radim to već skoro dvije godine... i plaćen sam kada sam dežuran vikendom 48h da me ljudi zovu u bilo koje doba dana, noći...

Ali ne možeš zvati nekoga tko ima firmu koja radi od 8-16h radnim danom... u nedjelju...

Posted
Radim to već skoro dvije godine... i plaćen sam kada sam dežuran vikendom 48h da me ljudi zovu u bilo koje doba dana, noći...

Ali ne možeš zvati nekoga tko ima firmu koja radi od 8-16h radnim danom... u nedjelju...

A mislim gore je mobitel, a u danasnoj situaciji mu je mogao rec da moze ali radnim danom:) Da je fixni broj nebi se nitko ni javio

Posted

ne poznam čovjeka... prvi put ga u životu vidio... možda i nemože popraviti... samo mi glupo vidjeti da netko zove u nedjelju...

Posted
jel to taj žugić il kako vec? kaze mi frend da danas zvao i da mu rekao da ne moze reparirat kompresor sa audija a3..

Da to ti je on... jel bar rekao zasto ne moze?

Posted
Odi radit par mjeseci u sluzbu za korisnike pa da vidis kulture:D

Potpis ko kuča!!!

ja sam prije godinu dana, reparirao kod hrastinskog. 1000 novaca s punjenjem

Sve je bilo super do jučer.

Čim upalim klimu izgori osigurač :):)

zaletiti ču se u četvrtak do njega da vidim u šta se događa..

Posted (edited)
Da to ti je on... jel bar rekao zasto ne moze?

papci, ne znam kad ga je zvao,možda čak nije jučer nego u subotu.. ali rekao je valjda da ne moze napravit.. moram pitat frenda.. dao sam mu i broj od hrastinski pa neka zove..

EDIT: nije ga zvao jučer, nego neki dan..

i jutros je zvao u hrastinski i kazu mu da ne znaju dal to mogu reparirat, jer ne znaju jel do struje i kompresora..repariraju kompresore klime i onda kaze da ne zna hoce li moc.. ja ne znam ko je tu lud..:huh:

Edited by Luky

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...