Jump to content

Recommended Posts

Posted
  dcrnic said:
super to mi kod firme... :lol:

Javi koliko je reparacija nekad je bila 1500kn,sad je ziher duplo više,cijena barela utječe na to :lol:

Posted
  Luky said:
neovisno koji je auto, repariraju kompresore?

Čak i Ferrarijeve tj piše fiat na ferrarijevom kompresoru:lol: žalosno ali istinito platiš autu 200t€ i onda imaš kompresor iz auta od 20t€:D

Posted

ne nije to taj... nešto su u rodu, a ja stalno brkam ta dva prezimena... :lol:

Ovo ti je kuća sa desne strane prije onog birca na zavoju kada ideš iz one šume prema sesvetama...

Posted
  Roby said:
098 274470 Alen

jel to taj žugić il kako vec? kaze mi frend da danas zvao i da mu rekao da ne moze reparirat kompresor sa audija a3..

Posted

Pa i ja bi mu rekao da nemogu, da me neki idiot nazove u nedjelju... :doh:

Hebote dali ljudi imaju imalo razuma i odgoja... :no2:

Posted (edited)
  dcrnic said:
Pa i ja bi mu rekao da nemogu, da me neki idiot nazove u nedjelju... :doh:

Hebote dali ljudi imaju imalo razuma i odgoja... :no2:

Odi radit par mjeseci u sluzbu za korisnike pa da vidis kulture:D

Edited by alenp
Posted

Radim to već skoro dvije godine... i plaćen sam kada sam dežuran vikendom 48h da me ljudi zovu u bilo koje doba dana, noći...

Ali ne možeš zvati nekoga tko ima firmu koja radi od 8-16h radnim danom... u nedjelju...

Posted
  dcrnic said:
Radim to već skoro dvije godine... i plaćen sam kada sam dežuran vikendom 48h da me ljudi zovu u bilo koje doba dana, noći...

Ali ne možeš zvati nekoga tko ima firmu koja radi od 8-16h radnim danom... u nedjelju...

A mislim gore je mobitel, a u danasnoj situaciji mu je mogao rec da moze ali radnim danom:) Da je fixni broj nebi se nitko ni javio

Posted

ne poznam čovjeka... prvi put ga u životu vidio... možda i nemože popraviti... samo mi glupo vidjeti da netko zove u nedjelju...

Posted
  Luky said:
jel to taj žugić il kako vec? kaze mi frend da danas zvao i da mu rekao da ne moze reparirat kompresor sa audija a3..

Da to ti je on... jel bar rekao zasto ne moze?

Posted
  alenp said:
Odi radit par mjeseci u sluzbu za korisnike pa da vidis kulture:D

Potpis ko kuča!!!

ja sam prije godinu dana, reparirao kod hrastinskog. 1000 novaca s punjenjem

Sve je bilo super do jučer.

Čim upalim klimu izgori osigurač :):)

zaletiti ču se u četvrtak do njega da vidim u šta se događa..

Posted (edited)
  Roby said:
Da to ti je on... jel bar rekao zasto ne moze?

papci, ne znam kad ga je zvao,možda čak nije jučer nego u subotu.. ali rekao je valjda da ne moze napravit.. moram pitat frenda.. dao sam mu i broj od hrastinski pa neka zove..

EDIT: nije ga zvao jučer, nego neki dan..

i jutros je zvao u hrastinski i kazu mu da ne znaju dal to mogu reparirat, jer ne znaju jel do struje i kompresora..repariraju kompresore klime i onda kaze da ne zna hoce li moc.. ja ne znam ko je tu lud..:huh:

Edited by Luky

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...