Jump to content

Recommended Posts

Posted

bubinjo ,zast si ne kupis za neke male pare neku kantu pa onda to slazes , ujebat ces si avea bezveze .

moj ti je prijedlog da si ostavis avea ko daily driver a kupis nest drugo za slaganje.

Posted
  Marko said:
bubinjo ,zast si ne kupis za neke male pare neku kantu pa onda to slazes , ujebat ces si avea bezveze .

moj ti je prijedlog da si ostavis avea ko daily driver a kupis nest drugo za slaganje.

ma nemam para za dva auta iako bi to bio najbolja opcija

Davor said:
imam ti ja enu hebenu sa renaulta gtt dobra da nemoze bit bolja i bas za tebe:)

kolko love

Alfaludak said:
za to sto hoces dovoljno ti je i jedna sa bmw 325 tds.

t2 da je dobra ces tesko naci.

a koja struja?

ako ides na neki SA onda smanji kompresiju i guraj 1 bar jer sve ispod toga je bedasto radit, previse para premalo dobitka

a neki dan sam mjerio 0,3 bara kihnem, kad prdnem ode na 0,4 :D:D:D

isao bi na vems.ali cekaj hoces rec da stock motor bi izdrzao sa smanjenom kompresijom 1 bar :huh:

i kolko bi to bilo konja uopce na 1 bar sad ima 95..?:huh: mada je meni bitniji onaj turbo šus koji sam imao kod lancije

Posted
  bubinjo said:
ma nemam para za dva auta iako bi to bio najbolja opcija

ak nemas para za drugi auto nemoj ujebat ovaj :lol:

pa nisam mislio da kupis novi mercedes.

kolko te kosta turbo, elektronika, grane , crijeva,šelne,pumpa goriva ,injektori, plus gorivo i vrijeme za sve to skupit i ruke i mapiranje, pogledaj po oglasniku kaj ima , neka kockica, neki drugi auto...

kuzis me , odabrao si najgori auto koji si mogao za slagat.

Posted

ma gle da ga mogu prodat prodo bi ga odmah ali nemogu jer je na kredit jos 5 ipol godina a tolko se nemogu vozit s tom prdilicom koja "ide" ako ju vozis u svakoj brzini od 4000-6500 rpm-a a za drugo nesto mi nije kredit mpgo proc,a rabljeni nisam htio,lancia me zakopala i zato se i grizem kaj sam ju prodao...ali da fali aveuo konja ..fali jer je tezak auto 1200kg lol

Posted

a danas sam stavio sve na papir i razmisljao malo i odlucio da bi c20let mogao uletit u aveo ali smanjit pritisak turba da traje malo duze a ako i rikne ovaj motor ce bit u supi pa cemo ga swapat dok let-a se ne slozi opet,valjda cu imat vise srece neg sa lanciom,ali s obzirom na moju srecu vjerovatno pri prvom saltanju let-a ce me klip pogodit u guzicu

Posted

zaboravi to

uzmi leta i uredjuj ga pomalo a sa ovim motorom se vozi,

kad dodje vrjeme samo svapaj motor i ovaj stock ostavi u rezervi

Posted

to sam i mislio , ostavis si ovaj auto ko daily driver, ono na posao, u shoping.

a slazi nest drugo za gust.

jer koji god motor stavis unutra , ovjes je zakurac, kocnice su zakurac...

Posted

Ako moraš vagati svaku kunu, onda odustani. Ili kupi LET-a pa slaži pomalo motor nanovo i onda ga stavljaj. Ove kombinacije sa turbinama zaboravi jer to definitivno nije za daily auto pogotovo ako misliš ''samo malo mi treba, biti će dosta'' jer nikad nije dosta :D . I šteta je rasturit novi auto.

Ja imam još goru stvar za daily auto. Lupo 1.0 sa 50KS i 900Kg. Konstantno mi troši 9-10L jer se vozim cigla gas, a ne ide :) U 6 mjeseci koliko ga imam, nabio sam 27 tkm.

Nakon raznoraznih kombinacija sa motorima,kupio sam 2.0 16V iz golfa 3 Gti. Sad ga prvo treba rastaviti, sve izmijenjati i onda staviti u auto. 150KS atmosfere za daily je sasvim dovoljno i trebalo bi biti pouzdano.

Posted

Stavi XE-a i miran si, koji će ti tuki LET u Aveu, nemaš potrebe vjeruj mi

LET-a u dobrom stanju ćeš teško kupiti, dok ga dovedeš u ok stanje već imaš 3 XE-a i jebi im mater svakodnevno i ništa im nije. Vjeruj mi da mi je krivo ko cucku što sam prodao svog XE-a

Posted

kako mos rec koji ce mu kura c let?

a koji ce tebi kurac cura sa kosaricama ddd?

damn :)

covjek hoce avea od 200ks, jel on sad mora ic na tu paradu ili ?

Posted

Iz iskustva mu mogu reči da koji će mu k.... LET

Sa XE-om neće imati ni 1% problema kao sa turbakom

A što se tiče parade.... svi ste pozvani, vidim da je mt47000 već tamo, liže King double

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...