Jump to content

Recommended Posts

Posted

bubinjo ,zast si ne kupis za neke male pare neku kantu pa onda to slazes , ujebat ces si avea bezveze .

moj ti je prijedlog da si ostavis avea ko daily driver a kupis nest drugo za slaganje.

Posted
bubinjo ,zast si ne kupis za neke male pare neku kantu pa onda to slazes , ujebat ces si avea bezveze .

moj ti je prijedlog da si ostavis avea ko daily driver a kupis nest drugo za slaganje.

ma nemam para za dva auta iako bi to bio najbolja opcija

imam ti ja enu hebenu sa renaulta gtt dobra da nemoze bit bolja i bas za tebe:)

kolko love

za to sto hoces dovoljno ti je i jedna sa bmw 325 tds.

t2 da je dobra ces tesko naci.

a koja struja?

ako ides na neki SA onda smanji kompresiju i guraj 1 bar jer sve ispod toga je bedasto radit, previse para premalo dobitka

a neki dan sam mjerio 0,3 bara kihnem, kad prdnem ode na 0,4 :D:D:D

isao bi na vems.ali cekaj hoces rec da stock motor bi izdrzao sa smanjenom kompresijom 1 bar :huh:

i kolko bi to bilo konja uopce na 1 bar sad ima 95..?:huh: mada je meni bitniji onaj turbo šus koji sam imao kod lancije

Posted
ma nemam para za dva auta iako bi to bio najbolja opcija

ak nemas para za drugi auto nemoj ujebat ovaj :lol:

pa nisam mislio da kupis novi mercedes.

kolko te kosta turbo, elektronika, grane , crijeva,šelne,pumpa goriva ,injektori, plus gorivo i vrijeme za sve to skupit i ruke i mapiranje, pogledaj po oglasniku kaj ima , neka kockica, neki drugi auto...

kuzis me , odabrao si najgori auto koji si mogao za slagat.

Posted

ma gle da ga mogu prodat prodo bi ga odmah ali nemogu jer je na kredit jos 5 ipol godina a tolko se nemogu vozit s tom prdilicom koja "ide" ako ju vozis u svakoj brzini od 4000-6500 rpm-a a za drugo nesto mi nije kredit mpgo proc,a rabljeni nisam htio,lancia me zakopala i zato se i grizem kaj sam ju prodao...ali da fali aveuo konja ..fali jer je tezak auto 1200kg lol

Posted

a danas sam stavio sve na papir i razmisljao malo i odlucio da bi c20let mogao uletit u aveo ali smanjit pritisak turba da traje malo duze a ako i rikne ovaj motor ce bit u supi pa cemo ga swapat dok let-a se ne slozi opet,valjda cu imat vise srece neg sa lanciom,ali s obzirom na moju srecu vjerovatno pri prvom saltanju let-a ce me klip pogodit u guzicu

Posted

zaboravi to

uzmi leta i uredjuj ga pomalo a sa ovim motorom se vozi,

kad dodje vrjeme samo svapaj motor i ovaj stock ostavi u rezervi

Posted

to sam i mislio , ostavis si ovaj auto ko daily driver, ono na posao, u shoping.

a slazi nest drugo za gust.

jer koji god motor stavis unutra , ovjes je zakurac, kocnice su zakurac...

Posted

Ako moraš vagati svaku kunu, onda odustani. Ili kupi LET-a pa slaži pomalo motor nanovo i onda ga stavljaj. Ove kombinacije sa turbinama zaboravi jer to definitivno nije za daily auto pogotovo ako misliš ''samo malo mi treba, biti će dosta'' jer nikad nije dosta :D . I šteta je rasturit novi auto.

Ja imam još goru stvar za daily auto. Lupo 1.0 sa 50KS i 900Kg. Konstantno mi troši 9-10L jer se vozim cigla gas, a ne ide :) U 6 mjeseci koliko ga imam, nabio sam 27 tkm.

Nakon raznoraznih kombinacija sa motorima,kupio sam 2.0 16V iz golfa 3 Gti. Sad ga prvo treba rastaviti, sve izmijenjati i onda staviti u auto. 150KS atmosfere za daily je sasvim dovoljno i trebalo bi biti pouzdano.

Posted

Stavi XE-a i miran si, koji će ti tuki LET u Aveu, nemaš potrebe vjeruj mi

LET-a u dobrom stanju ćeš teško kupiti, dok ga dovedeš u ok stanje već imaš 3 XE-a i jebi im mater svakodnevno i ništa im nije. Vjeruj mi da mi je krivo ko cucku što sam prodao svog XE-a

Posted

kako mos rec koji ce mu kura c let?

a koji ce tebi kurac cura sa kosaricama ddd?

damn :)

covjek hoce avea od 200ks, jel on sad mora ic na tu paradu ili ?

Posted

Iz iskustva mu mogu reči da koji će mu k.... LET

Sa XE-om neće imati ni 1% problema kao sa turbakom

A što se tiče parade.... svi ste pozvani, vidim da je mt47000 već tamo, liže King double

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...