Outlaw Posted June 28, 2009 Author Share Posted June 28, 2009 Sad na sintetici vise ne dimi :huh: Ulje je Meguin 5w40 :huh: Dimio na mineralnom, a sad na sintetici vise ne :huh: Nakon nekog vremena cu malo pogledat i svjecice opet kaj se s njima sad zbiva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 5W kaj nije to prerijetko malo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted June 28, 2009 Author Share Posted June 28, 2009 Po servisnoj knjizici se preporuca 5w30. Tako su mi i u servisu rekli. Inace ekipa u te stare swikije vecinom stavlja 10w jer su stari auto i valjda im tako manje trosi ulja... Ali nakon generalke i ako je sve ok, mislim da bi trebalo moc 5w bez problema. Uostalom to je i preporuceno ulje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joc16v Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Ak je dobro, šuti i vozi se:lol: Možda su ti karike sad sjele kak bog zapovijeda i počele dihtat. Razrada i te spike... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted June 28, 2009 Author Share Posted June 28, 2009 (edited) Pa sve 5 sto se dima tice zasad, ovo je samo mali update teme trebao bit... Samo mi je cudno da na mineralnom koje je puno gusce je dimio plavo (ulje ulazilo u cilindre), a sad na (rjedoj) sintetici ne dimi :huh: Vidjet cemo kako ce ici potrosnja ulja i boje svjecica. Nadam se da cu se iznenadit kao i s ovim prestankom dimljenja :lol: I napokon nakon 2 generalke se moc normalno vozit :doh: BTW Ma da sam vec prosao 1500km, jos me uvijek supak zavrtit ga do 8kRPM :lol: Za sad je 6k max :lol: Edited June 28, 2009 by Outlaw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now