Outlaw Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Gdje bi mogao kupit ovo http://www.hhogreenmachine.com/images/checkvalve.JPG check-valve-ovi, ili jednosmjerni/nepovratni vakuum ventilcici. Treba prijatelju za rijesit nestabilan MAP signal...:huh: Navodno ima u autoducanima i ducanima s akvarijima. Jel zna netko mozda gdje jos bi se to moglo nac?
Marko Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 festo ti ima sve za pneumatiku edit: nestabilan map? kak to misli rijesit s ventilom? wtf? itb?
Joc16v Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Mislim da mu taj nepovratni ventil nece pomoc oko nestabilnog map signala, samo ga nece bit u "jednom smjeru" ...ak sam dobro shvatio.. to je isti onaj drek kaj imas na kocionom cilindru. Viđao sam po forumima da ljudi stavljaju one male filtere za benzin u liniju ili raznorazne dizne u crijevo pa s time smire variranje map-a. 90% šanse je da bi trebalo prijec na alpha-n pošto su ITB-ovi u pitanju , pogotovo ak mu je vakum(map) na leru prek 60-70kpa.
Marko Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 (edited) :thumbsup: onda momak ovako uzmes neku kanticu , posudicu, napravis neki mali plenum. i onda pospajas crijeva s svakog TB-a na taj mali plenum i onda s tog malog plenuma na senzor. zisku? edit : a drugo rjesenje je da se vozi stalno na punom gasu pa mu ne treba MAP edit 2: opet s druge strane nek provjeri dal mu cure ITB-ovi , sto je cesta pojava Edited June 25, 2009 by Marko
Marko Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 (edited) il da se ne jebe s tim malim plenumom. pospaja crijeva od ITBova zajedno i onda stavi duze crijevo do MAP-a ono metar ,dva, tri. edit: il ekipa trpa kondenzator na signal od MAP-a , al kolki to bi se trebao razumjet u struju, nije moje podrucije Edited June 25, 2009 by Marko
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now