Outlaw Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 Gdje bi mogao kupit ovo http://www.hhogreenmachine.com/images/checkvalve.JPG check-valve-ovi, ili jednosmjerni/nepovratni vakuum ventilcici. Treba prijatelju za rijesit nestabilan MAP signal...:huh: Navodno ima u autoducanima i ducanima s akvarijima. Jel zna netko mozda gdje jos bi se to moglo nac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizz Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 u tokicu, 50kn, samo izmjeri koji ti fi treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted June 23, 2009 Author Share Posted June 23, 2009 Hvala :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 festo ti ima sve za pneumatiku edit: nestabilan map? kak to misli rijesit s ventilom? wtf? itb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 itb? :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joc16v Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Mislim da mu taj nepovratni ventil nece pomoc oko nestabilnog map signala, samo ga nece bit u "jednom smjeru" ...ak sam dobro shvatio.. to je isti onaj drek kaj imas na kocionom cilindru. Viđao sam po forumima da ljudi stavljaju one male filtere za benzin u liniju ili raznorazne dizne u crijevo pa s time smire variranje map-a. 90% šanse je da bi trebalo prijec na alpha-n pošto su ITB-ovi u pitanju , pogotovo ak mu je vakum(map) na leru prek 60-70kpa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted June 25, 2009 Author Share Posted June 25, 2009 Super, hvala, prenjet cu mu :notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 (edited) :thumbsup: onda momak ovako uzmes neku kanticu , posudicu, napravis neki mali plenum. i onda pospajas crijeva s svakog TB-a na taj mali plenum i onda s tog malog plenuma na senzor. zisku? edit : a drugo rjesenje je da se vozi stalno na punom gasu pa mu ne treba MAP edit 2: opet s druge strane nek provjeri dal mu cure ITB-ovi , sto je cesta pojava Edited June 25, 2009 by Marko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 (edited) il da se ne jebe s tim malim plenumom. pospaja crijeva od ITBova zajedno i onda stavi duze crijevo do MAP-a ono metar ,dva, tri. edit: il ekipa trpa kondenzator na signal od MAP-a , al kolki to bi se trebao razumjet u struju, nije moje podrucije Edited June 25, 2009 by Marko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted June 25, 2009 Author Share Posted June 25, 2009 Puno hvala, sve mu prenesem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now