Jump to content

Recommended Posts

Posted

ekipa sa praonica mi generalno sjebala felge svojim preparatima i kiselinama itd..

u zadnjem broju navedeno je preko nekoliko servisa/firmi/obrta koji popravljaju i ravnaju felge...

eto, skromno molim preporuku kojem se od navedenih obratiti i odnijeti felge na ravnanje i sve ostalo da mi srede da budu k'o iz ducana...

eventualno jos da ih opituram u titan k'o one felge na novom Subaru WRX STi...

thx unaprijed na odgovorima...

.

Posted

ja sam nosio kruni u brestovlje i može ti odradit sve, od varenja, ravnanja, popravka i lakiranja.

frend je nosio kod cibone ne znam kako se zove isto imaju sve samo imaju u ponudi isključivo 4 boje laka pa pogledaj.

ako sam pomogao...

Posted
  Joki said:
ja sam nosio kruni u brestovlje i može ti odradit sve, od varenja, ravnanja, popravka i lakiranja.

frend je nosio kod cibone ne znam kako se zove isto imaju sve samo imaju u ponudi isključivo 4 boje laka pa pogledaj.

ako sam pomogao...

dobro da nije postao brooklyn lol....BESTOVJE se zove mjesto :)

prije samobora je to, starom samoborskom skroz, preko mosta, prvi semafor nakon kruznog toka lijevo i nakon 50m s lijeve strane je radiona

Posted

plastificiranje?

mislite powder coat?

ovako, zar nije striktno naglaseno da majstori koji rade sa powder coatom da nevole radit felge, zasto?

e zato sto je to aluminijski ljev u kojem ostane zraka, i pri naknadnom zagrijavanju felge da bi se zapekla boja desi se da ti mjehurici zraka hoce van i onda dobijes efekt milka cokolade na felgama.

da se razumjemo one milka cokolade sta je prepuna rupica zraka ....

Posted
  Josey said:
plastificiranje?

mislite powder coat?

ovako, zar nije striktno naglaseno da majstori koji rade sa powder coatom da nevole radit felge, zasto?

e zato sto je to aluminijski ljev u kojem ostane zraka, i pri naknadnom zagrijavanju felge da bi se zapekla boja desi se da ti mjehurici zraka hoce van i onda dobijes efekt milka cokolade na felgama.

da se razumjemo one milka cokolade sta je prepuna rupica zraka ....

e a gel sada moju situaciju ... a vjerujem i foxovu ... moje seriske 18" na gtc-u su plastificirane ( + što su sada i oštečene ) i dat ču ih po zimi reparirat .. e sada me zanima pošto su moje seriski plastificirane hoče li se i meni to desit ( mislim na poroznost u materijalu) jer ako je tlačni ljev tj struktura felge loša onda bi se i na prvom plastificiranju pokazalo da je loše napravljeno ...

al neznam sada jel su i foxove plastificirane il samo lakirane ...

http://img114.imageshack.us/i/24092008145rezolucijaeklm3.jpg/

evo konkretno za ove ja pričam ....

Posted

imas firmu colorplast u dubravi, ja kod njih plastificiram aluminij i daleko su najbolji u zagrebu i okolici. IMO :thumbsup: ako se ikad odlucim za felge, idu njima..

Posted

da ove 18" jesu... sve u ponudi sa 16 " i 17 "su lakirane a 18 plastificirane ... isto tako i za vectru ( insigniu ) sve od 18- 20 plastificirane ... ( vrijedi samo za osiginal felge u opelovom dučanu ...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...