golfijaner Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 vec se dosta puta pisalo na forumu kako skinuti smolu i najstariji nacin koji bi trebali znati svi s mora je jestivo ulje... jestivo ulje, krpicom protrljas i gotovo!
TomiTraktor Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 uzeo nitro...oslo bez beda nakon toga oprao auto, laku nije nista dakle uzmes papirnati rucnik, jedan cosak malo u nitro zamocis i sa njme obrises smolu i onda odmah sa suhim dijelom pobrises nitro i nakon toga operes auto
Zlaya Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Uljni razrijeđivač ili benzin za čiščenje od "iskre", u Bauhausu se može kupi.
Josey Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Probaj pa gledaj kak ti skida boju ..... :doh: lol da, ako je rjec o yugu 45 uzeo nitro...oslo bez beda nakon toga oprao auto, laku nije nista dakle uzmes papirnati rucnik, jedan cosak malo u nitro zamocis i sa njme obrises smolu i onda odmah sa suhim dijelom pobrises nitro i nakon toga operes auto naravno, ja sam na 3 dana starom autu to napravio i nista nije otpalo... damn, ovo me podsjeca na babske price koje se prenose sa koljena na koljeno, ne nitrom blizu laka, lol inace ide i sa alkoholom
J.J Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 2 brba> pa ceka tebe znaci da nije bas i u najboljem stanju.. 2 Josey> idi zuri u sunce pliz ...
master_og Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 meni je na jednom mjestu na autu crta od super bonda lijepila, stari u garaži nešto lijepio i kapnulo mu. Pokušao sa svime i svačime i ne ide dolje, nitro, ulje, kreme, neke gluposti i ništa jel zna tko s čime bi to išlo dolje, osim s čeličnom četkom
Josey Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 e jebiga, nitro nije svemoguc! to je ko da ti kapne inustrijska smola (plastika) i da se stisne, cime skinut? samo mehanickim putem.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now