Tomo1 Posted July 20, 2009 Author Share Posted July 20, 2009 Nemojte mi spamat temu pls Može li mi netko sa sigurnišću reć može li se blokirat EGR na Corsi C? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 (edited) Koliko ce Astra držat nakon Corse pa tuko zar nemam Astru duže od Corse???Astra ima 50tkm sa tim "lošim chipom" nit mi je mjenjan AGR ventil,nit mi se RASULA getriba,nit mi je mjenjana vakum(kaj već) ko kod tebe...pitam se od čega ti se rasula getriba,niti je moja lamela u tako katastrofalnom stanju da mi se ljudi u servisu cude kako se ja to vozim,a imam više momenta nego ti uberfahreru:doh: Nadalje,vidio sam u drugom topicu kako se hvališ da ti sve ide pod garanciju te da paće da im se javiš ako bilo šta treba:doh:,koliko se ja sjećam već su te u 3 auto kuće odjebale...P.S.C-Gorica,P.S.C.-Zagrebačka,Auto Will te si na kraju otišo u Kozinu i zamjenili su ti zamašnjak i AGR ventil!! Neznam to bi nešto trebalo znaćit,ja na Sr-u ne skidam tablice da ne izgubim garanciju i sl. za razliku od tebe koji nakon SR VG može izgubit garanciju ako se još jednom pojavi u P.S.C.:rofl::rofl::rofl: Meni na mojoj "prečipanoj" Astri ljepotane je zamjenjen samo zamašnjak(koji baš i nije sheban te cu ga dobit natrag) i jedan ventil to je sve,SVE....toliko o tome koliko moj chip ne valja! Pljuješ po tuđim stvarima koje su ljudi skupo platili i dali si truda za to,a svoje dižeš u nebesa kao šta je npr.P-box koji si od Nikole užico pa ti ga je POKLONIO na kraju!!! Milleta nisam zvao 20puta za aquamist nego 3 puta od toga su bila 2 puta da ga pitam dal bi mi to ugradio,a u ostalom šta tebe boli tuki koliko sam ja njega zvao da ga pitam nešto....opet ti ponavljam ko papagaj si hebo te šta mille kaže ti ponavljaš za njim i praviš se pametan!!! Ja sam za AGR reko da se može softwerski zatvorit jer sam to upravo prije par dana napravio i osjeti se itekakva razlika,cuj možda se to može i kod tebe na p-boxu daj pogledaj jel ima kakav gumbić za stisnut AGR no/off:doh::rofl::rofl: Imaš jednu jako jako jako lošu osobinu,a to je da ljude pokušavaš osramotit s onime šta ti kažu u povjerenju....:no2: Ponavljam! Da nemaš dug jezik nebi ti ništa od ovog napiso jer si do sada bio ok!!! P.S. Daj makni taj potpis "najbrža Astra" jer nije toćan,uostalom vidili su to svi na SR-u....imaš jako dug jezik i mal pimpek osim toga ništa Sovo glupa...Slusaj vamo sada! prvo-nije AGR nego EGR nepismeni majmune. drugo- Kolko ti je puta mjenjan egr??? LAZES ! Mjenjali su ti ga svako malo jer se zastopo od tolko goriva kolko si dizao. Vec si ovdje poceo LAGAT. Za getribu znam zasto je otisla i tu sam najveci krivac JA koji sam tako saltao. Cekam samo tvoje vrijeme. Evo,vidis kak si glup i ne slusas kad ti se nesto prica. Iz Willa sam otisao jer mi nisu ˝htjeli˝priznat to jer je auto kupljen u Pscu a tamo imam 5+ god garancije. I nije mi se dalo vise tamo ic. Ak te zanima pokazat cu ti dokument na kojem pise da bez obzira na tih 5+ garancije imam pravo ic bilo gdje jer se to popravlja unutar prve 2 god a ne 3,4 ili 5. godina. FIY U Psc vise nejdem jer sam imao OSOBNI konflikt sa jednim covjekom tamo. OK ? Znaci mogu ic u Goricu ali ne zelim. Za sada. Dalje- Bezobrazni gade debeli od kud ti pravo da javno lazes tako??????!??!?! Kao prvo ja sam Nikoli nudio 300e za jedan drugi pbox,a on mi je davao ovaj za 1000kn,na sta sam ja rekao da cu mu dat 300e i to je zadnje,on je spustio na 400kn onda taj pbox i ja sam rekao evo ti 350e za jedan drugi na sta mi je rekao da zadrzim ovaj i ja sam mu na kraju za taj davao 400kn na sta je rekao da ne zeli primit novce. Znaci-PRVO SE RASPITAJ MALO PA ONDA PRICAJ. Sto se tebe tice ti imas dvije jako jako jako lose osobine,a to su da puno lazes! :no2: I da ljudima pricas iza leda kao sta si prije pljuvao po hicu i sta si jaaaako lajav. Kretenu zato sta me Mille izjebo sta sam mti dao njegov broj jer ga svako malo jebes prvo za AQM pa za cijevi pa za IC !!! kad si vec tako znatizeljan! Bolje imat mali pipmek nego da ljudi moraju oko mene stvarat krug od 5 metara. :thumbsup: BTW- cujem da prodajes drugim ljudima auto sa naznakom- to ti je bas za SR. :lol: :lol: :lol: :doh: I da,kaj te boli kurac kaj imam u potpisu...:thumbsup: To je to od mene. Kad se malo uozbiljis,pretsanes srat ovoliko,lagat i prestanes bit najpametniji Dr.Čip,javi se. Do tada,zaboravi moj broj. Huuuuuuuu-huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...... EOD od mene. :thumbsup: Ps.s- Tomo sorry na spamu. najbolje nazovi u ovlasteni neki pa pitaj... a i sam si napisao odgovor gore. Greska ce vracat opet.... Edited July 20, 2009 by drahic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip3333 Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Da,da Drahiću kolega istina boli al hebi ga to je tako prvi si poćeo i tako si htjeo,ne podjebavaj više i sve bu bilo OK! BTW ja svoj auto ne prodajem neznam o cemu pricas al ajde:rolleyes: Nadalje kod mene nikad nije do sada mjenjan AGR ventil(navika pošto pišem i na Njemačkom forumu)ako ne vjeruješ odi provjeri u Opel budući da ti tamo imaš groooo veza pa eto!!! A da možeš ić u Goricu baš i nebi reko,jer da možeš nebi išo u Kozinu i zamaro prodavaće kako si ti bio na "poslovnom putu u njemačkoj i da ti kod par prijatelja isto zamašnjak otišo itd...itd...itd....",pa onda otišo tamo na prijem i molio boga dragog da ti promjene zamašnjak,al vidiš cudno je to da je do neki dan bio krivac jačina okretnog momenta tvog motora,a danas si odjedanput ti....baš fora zar ne??:huh: Šta se tiće p-boxa ja samo znam šta mi je Nikola reko,a to je da si ga užico za p-box kako,kada,zašto i gdje mi nije reko nego samo da si ga dobio jer si bio PREEEE naporan!!! O tome ko je lajav nebi htjeo razgovarat ali u tvoju korist jer vjerovatno oni koji te osobno poznaju,znaju kakav si!!! Kao što rekoh da nisi provociro nebi ovog glupog dopisivanja ni bilo P.S. Nemoj bit srdit kolega aj javi se za cugu danas:P:P:P 2Tomo- Najbolje je da se zatvori i fizićki i softwerski ponekad je dovoljno i softwerski(kao npr. u mom slucaju) al ponekad i nije! Trebi bi otić kod nekog čipsera da ti to softwerski zatvori za prvu ruku (ak hoćeš mogu ti ja nekog preporućit samo mi se javi na P.M.) te onda probat fizićki zatvorit,sa naglasnkom na probat jer se ponekad zna i lampica palit!!! Mogu ti pitat u servisu kako oni ćiste AGR-EGR-ove pa da si kupiš tu tekućinu u kojoj isti stoji preko noći i onda je tip-top al to samo u slućaju ako ima jaaako puno gareži pa da se ista skine,ako se ventilić zbriko moraš kupit novi!!! Pozdrav:thumbsup::thumbsup::thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Da,da Drahiću kolega istina boli al hebi ga to je tako prvi si poćeo i tako si htjeo,ne podjebavaj više i sve bu bilo OK!BTW ja svoj auto ne prodajem neznam o cemu pricas al ajde:rolleyes: Nadalje kod mene nikad nije do sada mjenjan AGR ventil(navika pošto pišem i na Njemačkom forumu)ako ne vjeruješ odi provjeri u Opel budući da ti tamo imaš groooo veza pa eto!!! A da možeš ić u Goricu baš i nebi reko,jer da možeš nebi išo u Kozinu i zamaro prodavaće kako si ti bio na "poslovnom putu u njemačkoj i da ti kod par prijatelja isto zamašnjak otišo itd...itd...itd....",pa onda otišo tamo na prijem i molio boga dragog da ti promjene zamašnjak,al vidiš cudno je to da je do neki dan bio krivac jačina okretnog momenta tvog motora,a danas si odjedanput ti....baš fora zar ne??:huh: Šta se tiće p-boxa ja samo znam šta mi je Nikola reko,a to je da si ga užico za p-box kako,kada,zašto i gdje mi nije reko nego samo da si ga dobio jer si bio PREEEE naporan!!! O tome ko je lajav nebi htjeo razgovarat ali u tvoju korist jer vjerovatno oni koji te osobno poznaju,znaju kakav si!!! Kao što rekoh da nisi provociro nebi ovog glupog dopisivanja ni bilo P.S. Nemoj bit srdit kolega aj javi se za cugu danas:P:P:P 2Tomo- Najbolje je da se zatvori i fizićki i softwerski ponekad je dovoljno i softwerski(kao npr. u mom slucaju) al ponekad i nije! Trebi bi otić kod nekog čipsera da ti to softwerski zatvori za prvu ruku (ak hoćeš mogu ti ja nekog preporućit samo mi se javi na P.M.) te onda probat fizićki zatvorit,sa naglasnkom na probat jer se ponekad zna i lampica palit!!! Mogu ti pitat u servisu kako oni ćiste AGR-EGR-ove pa da si kupiš tu tekućinu u kojoj isti stoji preko noći i onda je tip-top al to samo u slućaju ako ima jaaako puno gareži pa da se ista skine,ako se ventilić zbriko moraš kupit novi!!! Pozdrav:thumbsup::thumbsup::thumbsup: Nevjerovatan si. :notworthy: :notworthy: Ukratko cu jer nemam volje ti pisat vise. Tako je isao sam u Kozinu prvenstveno jer mi je Cici dao preporuku. Tako je zicao sam ga da mi PRODA onaj drugi pbox jer je manje dimio auto s njime,ali je i slabije isao. Tada sam htio da manje dimi. I sam znas da njemu mozes i govno pod zlato uvalit tako da nije htio tih 300eura za pbox koji ne dimi nego je rekao da si uzmem taj koji imam sad. nebudi lijen uzeo sam ga,s time da sam mu na ruke davao 400kn i nije htio uzet. Bio sam naporan za onaj drugi(noviji) pbox. Da. Ako treba,nazvat cu ga pred tobom pa cemo vidjet sta ce tko rec. Jaaooo..Zar opet moram ponavljat? Da ja sam vecinu kriv zbog naglog saltanja ali je kriv i pbox zbog naglog udara momenta. Eod od mene. P.S- Nemoze se softwerski zatvorit. eod. Za bolji info nazovi Igora pa ga pitaj. P.P.S-Postat cu link sa engleskog foruma kak se cisti EGR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 (edited) egr na cdti 150 ks se nemoze zacepiti, jer motor nece raditi dobro, osnosno ici ce u "safe mode", gotovo sam siguran i za 120ks verziju ima jedna verzija "opel "motora (mozda je ipak to 8v motor, znaci bas taj 120ks ), e sad se vise ne sijecam koja, na kojoj se moze zacepiti egr, cak postoji i oem plate plocica koja se moze naruciti u opelu kao original dio da se zacepi taj ventil, te se obavezno u servisu mora iskljuciti ta opcija kolko znam izasao je novi software za upravljanje istim za cdti 150 ks, kao i modificirana verzija egra, koja radi sa tom verzijom softa 999999999999999 http://myhraweb.com/showthread.php?t=5581 . Edited July 20, 2009 by drahic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip3333 Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 999999999999999 http://myhraweb.com/showthread.php?t=5581 . Ajde molim te pitaj Seba koji ima isti motor ko i mi dali se može zatvorit ili ne-softwerski??? Na našim 1.9cdti Astrama se neda fizićki zatvorit jer javlja grešku al da softwerski,spreman sam se kladit za to jer sam se uvjerio u to!!! Evo može oklada :naughty::naughty::naughty???Taman nešto lovice da zaradim dodatno za more:D Spojimo na moj i tvoj auto,tech 2 te vidimo rad AGR-a dali ventil otvara ili ne? Ja garantiram da na mojoj Astri ne otvara zato jer je softwerski ZA-TVO-REN ,a da na tvojoj "najbržoj" Astri otvara AGR od 1900okretaja!!! Može??? Ponovo ti kažem raspitaj se pa kokodaci:no2::doh:!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Nevjerovatan si. :notworthy: :notworthy: Eod od mene. . ... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip3333 Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Eto vidiš nemožeš stajat ni iza svojih izjava,a po drugima sereš:no2::no2: Da,sam nevjerovatan znam...hvala!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Serem po tvojim izjavama a po tebi skroz argumentirano. Da,eto. Dvoje ljudi koji rade u Opelovim servisima ovlastenim svaki dan sa 1.9cdti motorima vec 10 godina,su glupi i neznaju. Glavno da ti znas. Ma bravo Filipe, car si. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip3333 Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 (edited) 1.Kaže se u ovlaštenim opel servisima 2.Sigurno ne radi sa 1.9cdti motorima već 10god. jer se toliko ni ne proizvode(sad vidiš koliko malo znaš) 3.Baš ljudi iz opela isprobavaju dali se AGR da zatvorit ili ne,ajde nazovi Igora i pitaj ga dali se da softwerski zatvorit ili ne....pa ce ti bit sve jasno!!! Ajde da i ti napokon nešto nauciš osim kak pravilno držat šarafciger :P Edited July 21, 2009 by Filip3333 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now