Jump to content

TV u vožnji

Recommended Posts

Treba vidjeti odakle i koji signal on dobiva kao informaciju da nisi parkiran.

Jel automatic? Jel ti tv prestane raditi kad spustiš ručnu? Ili prestane raditi tek kad postigneš neku brzinu?

u uputama svih DVD HU-a sam pročitao da se TV program ne može pratiti dok je vozilo u pokretu, te da je ta "blokada" u vezi sa ručnom kočnicom ili "P" položajem ručice

Da, i onda se taj kontakt koji ide na ručnu / P poziciju spoji u loop da zavara signal.. I radi. A kako se povezuje na senzor brzine, to mi je već apstraktno.. :D

nema nikakve veze s rucnom kocnicom....bmw je jos prije 20 godina imao i varijantu da se brisaci gase s brzine kad stanes, i ubrzaju opet kad krenes bez rucne kocnice i takve primitivne tehnologije, ista stvar za televizor, kakva rucna LOL....

nema nikakve veze s rucnom kocnicom....bmw je jos prije 20 godina imao i varijantu da se brisaci gase s brzine kad stanes, i ubrzaju opet kad krenes bez rucne kocnice i takve primitivne tehnologije, ista stvar za televizor, kakva rucna LOL....

Tako je, TV nema veze sa rucnom jel radi kada stanes, bila rucna stisnuta ili ne...

2 filip: Da. Ručna kočnica, iako NE NUŽNO ona već bilo koji drugi kontakt koji daje do znanje da auto stoji (recimo "P" senzor na automatik mjenjaču). Prouči manuale bilo koje aftermarket multimedije pa lako vidiš da nije besmisleno spomenuta ručna....

Na aftermarketu je logično da je to ručna kočnica a priori, ugrađene multimedije vjerojatno zahtijevaju više misaonih procesa..

Edited by Stepp

2 filip: Da. Ručna kočnica, iako NE NUŽNO ona već bilo koji drugi kontakt koji daje do znanje da auto stoji (recimo "P" senzor na automatik mjenjaču). Prouči manuale bilo koje aftermarket multimedije pa lako vidiš da nije besmisleno spomenuta ručna....

Na aftermarketu je logično da je to ručna kočnica a priori, ugrađene multimedije vjerojatno zahtijevaju više misaonih procesa..

sve jasno, ali kazem ti da je bmw jos prije 20 godina imao drugaciji princip rada tih uredjaja, primjer je na mojem sto mogu nafrljit brisace, ali kad stanem na semafor oni se takodjer gase na normalnu brzinu, i opet pale kad predjem nekih 20kmh...sto je dobra podloga za na isti nacin ubit TV u voznji

Gasio se kada bih prešao nekih 10-ak km/h, ali evo kako je Goran rekao, riješeno za 2 minute i neki roštilj... :D

Jedino mi sada opet ne radi teletekst kada pređem tih nekih 10 km/h! :lol:

edit: radi se o original 16:9 BMW ekranu.

Edited by Kiki B

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...