Marco Polo Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Raspali mi se lezajevi amortizera na Polu nakon godinu dana (15000km), auto je spusten 35mm oprugama i ima od GTI-a amortizere -15mm jel postoje kakvi pojacani lezajevi il nest mozda da od jaceg modela stavim (GTI-a ili Cupre D) neki bolji proizvodac ista? Posted via Mobile Device
Kroky Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 ciji su ti bili? ja stavio orginalne prije par dana...
Marco Polo Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Monroe su bili, kolko si dao za orginal? Posted via Mobile Device
jura_vw Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 100 i neš kuna je jedan original, meni su isto ošli u bananu...
SVEN Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Svi ti dijelovi ovjesa..kako ih vec nazvati, dkale lezajevi amortizera, one odbojne gume naprijed velike, pa one iza na amortizerima isto manje i sve te gluposti jednostavno moraju biti OEM . Zajedno sa selenima i nosacima motora jer u protivnom svakih pola godine dolazi do potrebe za zamjenom jer tokic i kompanija nema dovoljno kvalitetne te stvari da traju dulje. Ne kosta jedan nosac motora đabe 550kn u vw-u a u tokicu 400 sva tri..
Rudy Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Svi ti dijelovi ovjesa..kako ih vec nazvati, dkale lezajevi amortizera, one odbojne gume naprijed velike, pa one iza na amortizerima isto manje i sve te gluposti jednostavno moraju biti OEM . Zajedno sa selenima i nosacima motora jer u protivnom svakih pola godine dolazi do potrebe za zamjenom jer tokic i kompanija nema dovoljno kvalitetne te stvari da traju dulje. Ne kosta jedan nosac motora đabe 550kn u vw-u a u tokicu 400 sva tri.. VW kao proizvođač ne proizvodi nosače motora niti amortizera nego to za njega radi određeni proizvođač,samo je pitanje koji?!? hint:javite se Raptoru sa foruma bude vam on dao korisne info! :thumbsup:
Dinac Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 postoje ti aftermarket tvrdji, jaci, bolji ja gledo sebi ebay
jura93 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Svi ti dijelovi ovjesa..kako ih vec nazvati, dkale lezajevi amortizera, one odbojne gume naprijed velike, pa one iza na amortizerima isto manje i sve te gluposti jednostavno moraju biti OEM . Zajedno sa selenima i nosacima motora jer u protivnom svakih pola godine dolazi do potrebe za zamjenom jer tokic i kompanija nema dovoljno kvalitetne te stvari da traju dulje. Ne kosta jedan nosac motora đabe 550kn u vw-u a u tokicu 400 sva tri.. :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now