dev Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Ovako, kratko svjetlo radi normalno, dugo svjetlo radi normalno, no međutim kad pokušavam blicat moram dosta jače povuć ručicu i treba ju držat jedno 5-6 sekundi da bi "zablicao". Nakon toga treba isto jače povlačit, ali ju je kraće potrebno držat da bi se nakon 5-6 uzastopnih blicanja vrijeme spustilo na cca sekundu do dvije, al nikad ne proradi kak spada. Nakon jedno pol sata do sat ne blicanja opet sve ispočetka. Rekao bih da je problem u kontaktu u samoj ručici. Jel se to da rastavit i počistit ili je potrebno drugu ručicu nabavit?
Kroky Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 probaj pocistit i naspricat sa kontakt sprejom
dev Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 probaj pocistit i naspricat sa kontakt sprejom To sam i mislio, al htio bih prvo provjerit jel netko imao tih problema i kako ih je riješio...
Joe Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Koliko se sjecam..... meni se dogadjalo da je sam prebacivao na duga, s time da se rucica uopce nije pomaknula.... Zamijenio sam rucicu....a lova je bila neka mizerija....
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now