Jump to content

Lancia fulvia coupe

Recommended Posts

ova je bila na prodaju kad sam ga ja pitao, ali neznam za koliko, navodno ima i sve dijelove. Žitnjak.

fulviasport01.jpg

fulviasport02.jpg

...mrzim ljude koji drže ovakve aute sa šprehom "složit ću ih jednog dana".. Da ga barem pokrije nečime...

upravo saznali da je jedna Karmann Ghia koju covjek nije htio prodati jer je mislio da vrijedi bogatstvo, sada, nakon 4 godine zavrsila u presi, to je ono "ako necu ja, nece nitko" mentalitet

Edited by Gear

Ovom tipu koji meni nudi fulvi su sprešali još 2 takve, pa alfu junior GTA... sve skupa jedno 100 auti jer ih lik nije ima gdje držati, pa dobio nalog za uklanjanje, pa mu otpelali i sprešali sve aute, i poslali fakturu od 20tkn. Nevjerojatno.

to je onda neka 3. Fulvia za koju neznam. ja sam cak pricao s tim tipom, ima u dvoristu jos neki crveni mercedes slozen kao hot rod, i rekao je da bi sve to prodao, za Fulviu ima spremljene sve dijelove u nekoj supi.

mene nista od tih auta nije zanimalo, ali sam uzeo kontakt u slucaju da je netko drugi zainteresiran.

Edited by Gear

a mozda ga neko i pozna decka, zove se Silvio ima valjda 15 komada 3000GT i valjda 30 kawasakija zivi negdje u samoboru tak nesto, nekada je zivio na jarunu, e on ima broj od lika koji ima lamba

Par GT-a stoji uvijek odmah desno kod malog rotora na betonki Sv. Nedelja - Samobor.

Countach je znao često biti po Samoboru na šlepu bez pol dijelova prije par godina. Malo po malo je imao sve više dijelova pa sam ga prije jedno 2-3 godine vidio i složenog isto tamo negdje na betonki, oko Lastovčića. Brijem kod Javor & sina. Bio je žut i imao neku custom tablicu, brijem da ZG LAMBO ili tako nešto

Ovom tipu koji meni nudi fulvi su sprešali još 2 takve, pa alfu junior GTA... sve skupa jedno 100 auti jer ih lik nije ima gdje držati, pa dobio nalog za uklanjanje, pa mu otpelali i sprešali sve aute, i poslali fakturu od 20tkn. Nevjerojatno.

alfu junior gta su mu sprešali???

pa nisu valjda, Isuse kako bi ja htio taj auto

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...