huzek Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Dakle tko je uvoznik za piper cams u Hrvatskoj???
Fredy Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 IMO piper nije neki extra proizvođač već više low budget odn. ideš na njih ak ti je lova primarna stvar. Oni rade bregaste od serijskih koje daš unutra i reprofiliraju ih. Koliko znam nitko službeno neradi sa njima ali nesumnjam da se mogu nabaviti, cimni par ljudi koji rade sa performance djelovima
REVERCHON Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Osobno ne radim previse sa njima,ponekad se desi ali naime sve je ok dok nema problema ali ako se desi problem podrska iza toga je 0,tako da je na taj nacin tesko jako radit. Mozes kupit nove a mozes i dati svoje stare da ti se rade bregaste. Pokusaj na nekim od Shopova,mozes ih kupit direkt,ja ti mogu pomoc oko dostave ili tako nesto ali neznam da na kraju operacije ce bit pozitivna matematika. Osim Piper imas i Kent cams i tu je situacija nesto bolja sta se podrske tice tako da igra i to mada mislim da Ako zelis profil koji ima recimo Piper a nema ga Cat cams najmanji problem je da se izradi takav profil u Cat cams rok operacije je max 3 tijedna a cijena je gotovo ista kao sta normalne bregaste koje su vec u ponudi za takav tip motora.
DRAGON Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Pipera, je moga riješit prijatelj iz Zadra, ako baš oćeš njih, šibni mi PM, pa ču vidit šta mogu napraviti.:thumbsup:
REVERCHON Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Ma nije da su lose ali je problem ako se desi da nekaj nestima,a to se zna dogodit,onda je preskupo za intervenirat i trazit pomoc od proizvodjaca i osobno nemam takvu podrsku nakon prodaje kao sta ju recimo imam kod Cat Cams ili Schricka. Ja osobno nisam rekao da su lose ali nemogu ni reci da su Top,gledajuci cijelinu.
huzek Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 kužim, hvala onda ću uzeti cat cams samo da skužim koja bu mi najbolje pasala....
meshin Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 kužim, hvalaonda ću uzeti cat cams samo da skužim koja bu mi najbolje pasala.... CatCams sta gledam vani po forumima su stvarno iznenanadjujuce dobre .. i bacaju super brojke na dyno-u :thumbsup:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now