brba Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 ak ne uspijes dođi do mene pa cemo ih skinut s necim, bar ja imam tih razno raznih otrova ko dreka :huh:
Sunstorm Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Može, odmah rano ujutro ću probati to s ovim očistiti, ako ne ide, zvrcnem te...Šibni mi broj na pm... edit: Hvala puno kolegi Krokyu što je išao kupiti to, i još mi dopremio do Bille... Svaka čast frende...
Sunstorm Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Probao sam danas s time, i ok je... Ali trebati će to ribati, s obzirom da je cijeli auto pokriven... a onda ide na poliranje kod brbe...
Kroky Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 znaci sve 5? bar sad znam s cim cu skidat kad nadem smolu na autu
13snc Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 a oni sprejevi od Sonaxa i sl.. Tar remover.. ili tako nesto... meni to uvijek u autu.. pa kad vidim onako frisku.. naspricas.. i ide lagano... ma cak i osusenu skida kad ostavis da malo djeluje.. ne unistava lak..
Sunstorm Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Uglavnom, rezultati...Skinulo je sve, nije oštetilo lak, samo je potrebno nakon toga detaljno ga oprati sa spužvom, pošteno ga izribati... Ja sam ga za svaki slučaj 2put oprao... I sad je ok... Ne uništava lak, jedino nakon nanošenja ostaju bijele fleke, ali idu dolje kad se opere... Ali auto mi je pun swirlova, i onih ogrebotina od pranja, pa mora na poliranje...
P.I.M.P. Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Navodno je rješenja za smolu maslinovo ulje, frend imao tih problema i s maslinovim uljem kaze da ide dolje kao da nista nije nikad niti bilo...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now