mariotdi Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 imo sam takav problem. i vec sam piso na vwcc ja sam isto mroao ostaviti aklumulator na testu ali samo njega a dobio zamjenski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Polo Posted February 9, 2010 Author Share Posted February 9, 2010 Ljudi i dalje imam problem kupio sam novi akumulator bilo je ok i danas se vozim i sad se sparkiram ugasim svijetla ali ostavim auto upaljen i nakon 5 min sjednem u auto upalim svijetla a instrument tabla se ugasi resetira i ponovno upali već sam lagano lud od toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvenDaMan Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 jel minus dobro pričvršćen na šasiju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Polo Posted February 9, 2010 Author Share Posted February 9, 2010 Je nema ni hrđe Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariotdi Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 kolko ampera aku koji tocno neznam evo, akumulatori nista nevaljaju ja sam dobio novi po garanciju p sta da kazrm cim radio sat vremena svira temperatura ispod nule jedva zavergla treba uzet powercel 120 ah eno na vwcc 300 eura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Polo Posted February 9, 2010 Author Share Posted February 9, 2010 VIPIEMME SAFE ENERGY 74Ah 620A njega sam sad novog kupio, a prije njega je bio Banner Unibull 80Ah 700A i on ima 30% jaču startnu snagu. Sad razmišljam bio sam premještao pojačalo u gepeku i minus mi je bio prekratak pa sam uzeo jedan komad kaj sam imao doma od 20 kvadrata a + mi je 35 kvadrata jel može to imati veze? To sam taman pred zimu radio kad su i počeli problemi prije mi je i - bio 35 kvadrata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now