CroDriver Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 (edited) Trebam mjere prihvata zvona getribe, tj. njegove rupe u odnosu na ulazno vratilo getribe. Imam getribu iz kocke 325i, mislim da je ista išla na M20, M30 i M50 motore. Ne mogu to izmjeriti jer je vratilo labavo, može se micati par mm. BMW ima ležaj na radilici... Znači treba mi nacrt kada je to vratilo u centru Ima tko ili zna gdje toga ima za naći? Edited October 26, 2009 by CroDriver
Marko Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 posaljes mail BMW u da ti posalju surface model ako ce htjeti. fino das skenirat zvono pa dobis tocan model . reverse engineering je zakon biznis za onog ko naplacuje ...
CroDriver Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 posaljes mail BMW u da ti posalju surface model ako ce htjeti. Da, naravno da će poslati :rofl: fino das skenirat zvono pa dobis tocan model . . Jel čitaš ti? Ne mogu to izmjeriti jer je vratilo labavo, može se micati par mm. BMW ima ležaj na radilici... Znači treba mi nacrt kada je to vratilo u centru
CroDriver Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Ovo? DAAA!! :notworthy::notworthy: Ima od kocke?
Iggy_R Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Koliko sam uspio skužit, to je nacrt od getribe Getrag 265, neki lik je sebi radio adapter za upasat tu getribu na Volva... Uostalom, evo kompletan topic pa baci oko: http://forums.turbobricks.com/showthread.php?t=170198 Nadam se da je to ono što tražiš :thumbsup:
CroDriver Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Hvala dečki, dužan sam ćevape!! :notworthy::notworthy:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now