bojan25 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 jel zna neko dal ima kakva autokuća s rabljenim motorima izvana,ili neko ko može nekaj dopeljat izvana na kredu?
alan ford eskort Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 http://www.njuskalo.hr/trgovina/motorifar
Tuco Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Ne znam kaj misliš kupovat ali kupovat rabljeni R motor na kredit od nekog nepoznatog ti je ko jebat kurvu u ranim 50ima bez kondoma
bojan25 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Ne znam kaj misliš kupovat ali kupovat rabljeni R motor na kredit od nekog nepoznatog ti je ko jebat kurvu u ranim 50ima bez kondoma ne R,već supermoto:thumbsup:
Cici_OPC Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 ne R,već supermoto:thumbsup: prodajem ja.. kao nov, bolje ne moze http://myhraweb.com/showthread.php?t=9398
BALEV Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Prodaje i frend nekog (neznam koji tocno model) Husaberg-a.. ak te zanima javi se na Pm.. mozda moze i na kredu ili sl.
medostc Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Prodaje i frend nekog (neznam koji tocno model) Husaberg-a.. ak te zanima javi se na Pm.. mozda moze i na kredu ili sl. rayan prodaje husaberg fs 650,02g
bojan25 Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 nebi husaberg..thnx i nije mi sad to hitno...kroz par mjeseci..
_GOC_ Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Znam ja za jednu kawu 450 supermoto, za 2000€
Cici_OPC Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Zakaj ne Husaberg?! potpis, ne kuzim? to je jedan od kvalitetnijih i da ne spominjem jedan najjacih ako ne i najjaci od supermoto motora sposobnih za registraciju.
Tuco Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 mozda mu se na svidja?! :notworthy::notworthy: A razlika između SM KTM-a, Husaberga, starog XT-a i sličnih je toliko velika da frend koji ima KTM-a 640 LC4 i Husaberga neki put ni ne kuži kojeg je uzeo iz garaže :lol::lol:
Cici_OPC Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 :notworthy::notworthy: A razlika između SM KTM-a, Husaberga, starog XT-a i sličnih je toliko velika da frend koji ima KTM-a 640 LC4 i Husaberga neki put ni ne kuži kojeg je uzeo iz garaže :lol::lol: mozda po izgledu, al definitivno skuzi kad se provoza malo.. ktm lc4 i y XT nemaju sta trazit s Husabergom ili KTMom SM, oni su skroz druga klasa :busted_cop:
Tuco Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 mozda po izgledu, al definitivno skuzi kad se provoza malo.. ktm lc4 i y XT nemaju sta trazit s Husabergom ili KTMom SM, oni su skroz druga klasa :busted_cop: ooooo vjeruj mi ima...ovo je bio otvoren LC4 sa ručno rađenim granama i topovima, bez ikakvih blokada, prigušivača...to je uz Kawasaki-a KX bio jedan od rijetkih motora koje sam vozio i bio skoncentriran 100% koliko smijem gas okrenut da me ne okrene na leđa bez najave :fear2::fear2: Pogotovo mali KX koji je bio pripremljen za cross.
Cici_OPC Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 (edited) ooooo vjeruj mi ima...ovo je bio otvoren LC4 sa ručno rađenim granama i topovima, bez ikakvih blokada, prigušivača...to je uz Kawasaki-a KX bio jedan od rijetkih motora koje sam vozio i bio skoncentriran 100% koliko smijem gas okrenut da me ne okrene na leđa bez najave :fear2::fear2: Pogotovo mali KX koji je bio pripremljen za cross. aha... :doh: 2 godine sam vozio LC4 640 sa komplet akrapovićem, bez ikakvih blokada i bio zadrti ktmovac,al kad sam probao husaberga nisam mogao vjerovat, totalno druga prica.. Husa je igračka, pojede ktma za dorucak u bilo kojem rezimu na bilo kojoj cesti..naravno, spreman sam ti i pokazati ukoliko imas LC4 za usporedbu Daleko od toga da je KTM LC4 loš, motor je odličan..po mom mišljenju od huse je bolji za dalja putovanja, voznju u dvoje i slicno, puno bolji od XTa u svim segmentima, al da je usporediv sa Husabergom, nije :no2: edit: Husaberg= KTM smr / smc = Husqvarna 610e(vozio i nju) Ktm LC4 = Yamaha XT = Kawasaki KLE .... ..... Edited November 14, 2009 by Cici_OPC
Tuco Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 A nemreš mi uspoređivat LC4 sa KLE ...pa KLE je za curice...i Dadu 666
Cici_OPC Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 A nemreš mi uspoređivat LC4 sa KLE ...pa KLE je za curice...i Dadu 666 :cheer:...lol:rofl: ma to je taj rang... KLE je naj lošiji od svih njih, KTM daleko najbolji al i dalje su IMHO ista klasa...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now