Jump to content

rabljeni motori autokuća?

bojan25

Recommended Posts

mozda mu se na svidja?!

:notworthy::notworthy:

A razlika između SM KTM-a, Husaberga, starog XT-a i sličnih je toliko velika da frend koji ima KTM-a 640 LC4 i Husaberga neki put ni ne kuži kojeg je uzeo iz garaže :lol::lol:

:notworthy::notworthy:

A razlika između SM KTM-a, Husaberga, starog XT-a i sličnih je toliko velika da frend koji ima KTM-a 640 LC4 i Husaberga neki put ni ne kuži kojeg je uzeo iz garaže :lol::lol:

mozda po izgledu, al definitivno skuzi kad se provoza malo.. ktm lc4 i y XT nemaju sta trazit s Husabergom ili KTMom SM, oni su skroz druga klasa :busted_cop:

mozda po izgledu, al definitivno skuzi kad se provoza malo.. ktm lc4 i y XT nemaju sta trazit s Husabergom ili KTMom SM, oni su skroz druga klasa :busted_cop:

ooooo vjeruj mi ima...ovo je bio otvoren LC4 sa ručno rađenim granama i topovima, bez ikakvih blokada, prigušivača...to je uz Kawasaki-a KX bio jedan od rijetkih motora koje sam vozio i bio skoncentriran 100% koliko smijem gas okrenut da me ne okrene na leđa bez najave :fear2::fear2:

Pogotovo mali KX koji je bio pripremljen za cross.

ooooo vjeruj mi ima...ovo je bio otvoren LC4 sa ručno rađenim granama i topovima, bez ikakvih blokada, prigušivača...to je uz Kawasaki-a KX bio jedan od rijetkih motora koje sam vozio i bio skoncentriran 100% koliko smijem gas okrenut da me ne okrene na leđa bez najave :fear2::fear2:

Pogotovo mali KX koji je bio pripremljen za cross.

aha... :doh:

2 godine sam vozio LC4 640 sa komplet akrapovićem, bez ikakvih blokada i bio zadrti ktmovac,al kad sam probao husaberga nisam mogao vjerovat, totalno druga prica.. Husa je igračka, pojede ktma za dorucak u bilo kojem rezimu na bilo kojoj cesti..naravno, spreman sam ti i pokazati ukoliko imas LC4 za usporedbu ;)

Daleko od toga da je KTM LC4 loš, motor je odličan..po mom mišljenju od huse je bolji za dalja putovanja, voznju u dvoje i slicno, puno bolji od XTa u svim segmentima, al da je usporediv sa Husabergom, nije :no2:

edit:

Husaberg= KTM smr / smc = Husqvarna 610e(vozio i nju)

Ktm LC4 = Yamaha XT = Kawasaki KLE ....

.....

Edited by Cici_OPC

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...