WD40 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 PozdraVW ljudi. Imam neku šemu uzet Clia1 s wiliamsovim motorom. Problem je sljedeci. Trebaju mi neke šeme što i gdje pogledat za uvjerit se da je to bas wiliams motor i uopce koje su razlike izmjedju njega i 1.8 16v motora. Znam da je kubikaža različita al mene zanimaju ovi vanjski pokazivači.. tipa: broj motora.. oznaka na getribi i tak to. A ako ste več stručni onda na sto obratit pozornost i koliko toliiko ocjenit stanje motora (kompresiju mjerim obavezno). Cjena je jako povoljna pa ako je to bas taj motor tranu mislim da bi ga uzeo pa neka ga doma.:drink: Čuuus
Vedran_182 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 WD40 said: PozdraVW ljudi. Imam neku šemu uzet Clia1 s wiliamsovim motorom. Problem je sljedeci. Trebaju mi neke šeme što i gdje pogledat za uvjerit se da je to bas wiliams motor i uopce koje su razlike izmjedju njega i 1.8 16v motora. Znam da je kubikaža različita al mene zanimaju ovi vanjski pokazivači.. tipa: broj motora.. oznaka na getribi i tak to. A ako ste več stručni onda na sto obratit pozornost i koliko toliiko ocjenit stanje motora (kompresiju mjerim obavezno). Cjena je jako povoljna pa ako je to bas taj motor tranu mislim da bi ga uzeo pa neka ga doma.:drink: Čuuus Prvo reci koji auto kupujes,tj.od koga. To ti je najbitnije i to je skoro i najvaznija informacija. Takvih auta nema puno u hr i svi koji se krecu renault krugovima ce znati o cem se radi ako kazes od kog kupujes.
WD40 Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 Nevozi se dobre 2-3godine.... Trebam odogovore na pitanje koje cake da pogledam a kad odem do auta poslikam ga i posaljem na PP nekome iskusnom tko prati te clitače po hr. Moze?
Vedran_182 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 WD40 said: Nevozi se dobre 2-3godine.... Trebam odogovore na pitanje koje cake da pogledam a kad odem do auta poslikam ga i posaljem na PP nekome iskusnom tko prati te clitače po hr. Moze? Ovdje se obrati... http://www.renault-klub.hr/
WD40 Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 Hvala al mislim da nije pošteno da se samo regam zbog ovog pitanja i tako dobijem sto zelim i dalje nedoprinosim forumu. Neznam,meni to nije fer. Ako se auto uzme onda da... onda se regam jer vjerovatno ce bit dosta problema jer nije vozen 3god. Krecem se u vw krugu tako da mi je willi nepoznanica pa zato i pitam savjete.
Joki Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 JEr to onaj iz Zg sa Trešnjevke? Ako da, znam vlasnika pa ti mogu pomoći...
WD40 Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Stigao je u ove krajeve prije 4-5god.... nije wili šasija..vec samo motor (vlasnik veli) Zelena kameleon boja
Joki Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Ne, ovaj je 1/1 Williams, čak i brojevi...isto uzet od Rally vozača, u dosta je lošem stanju al čovjek je sentimentalno vezan uz njega...ako ti propadne ovaj iz tvojih krajeva, mogu ti nabavit broj pa probaj pričat s čovjekom
WD40 Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Ja se raspitivam za ovoga tj opčenito što gledat i uvjerit se da je motor-getriba bas wiliams-ova.
R5GTT Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 WD40 said: Ja se raspitivam za ovoga tj opčenito što gledat i uvjerit se da je motor-getriba bas wiliams-ova. motor F7R... mjenjač JC5... pročitaj pločicu sa motora koja se nalazi na prednjoj starni ili se zavuci pod auto i pogledaj sa stražnje strane je velikim slovima izliven kod motora... mjenjač ima isto pločicu koja se vidi sa gornje strane ili je na kučištu mjenjača ugravirana oznaka... kad pročitaš kompletne brojeve onda se dalje može provjerit od koga je šta
Iggy_R Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 U čemu je fora ako cijeli auto nije original Williams pa da onda ideš na neku restauraciju? :huh:
jucca Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 WD40 said: Nevozi se dobre 2-3godine.... Trebam odogovore na pitanje koje cake da pogledam a kad odem do auta poslikam ga i posaljem na PP nekome iskusnom tko prati te clitače po hr. Moze? Jeli s Hvara?
BALEV Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Joki said: Ne, ovaj je 1/1 Williams, čak i brojevi...isto uzet od Rally vozača, u dosta je lošem stanju al čovjek je sentimentalno vezan uz njega...ako ti propadne ovaj iz tvojih krajeva, mogu ti nabavit broj pa probaj pričat s čovjekom Cak i brojevi su.. :busted_cop: Taj lik nece prodat taj auto.. tj. njegova kcer. Inace WD40 reci koji je i od kud je pa i slika po mogucnosti pa cu ti reci sto je tocno.. jer znam ih sve u Hr. Ako je sasija 1.8 16v, a motor itd. od Williamsa treba vidjet za koju lovu ga dobivas i kako je to sve skozeno..pod kako mislim na neke detalje tj. koliko "uredno" je slozeno. Javi se ak kaj trebas..
Spex Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 WD40 said: Hvala al mislim da nije pošteno da se samo regam zbog ovog pitanja i tako dobijem sto zelim i dalje nedoprinosim forumu. Neznam,meni to nije fer. Ako se auto uzme onda da... onda se regam jer vjerovatno ce bit dosta problema jer nije vozen 3god. Krecem se u vw krugu tako da mi je willi nepoznanica pa zato i pitam savjete. Slone, a mene si zaboravio? Daj podatke i slike pa ti se ja raspitam na Reno forumu
WD40 Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Špex ti otkad si udat nema od tebe nista. Ljudi fala na pomoci meni samo trebaju ovi brojevi getribe i motora. Nebitno mi ej jel orginal wiliams il ne..samo da vidim jel njegov motor unutra. Ide cjena ispod 1000eura a uz njega ide clio 1.7 bez papira. 3god nije vozen i ima problem da vruc nepali.Nepitajte nista samo toliko znam.Vlasnik je izgubio žicvce od silnih "majstora" pa ga i nije briga za taj automobil.Zelim ga uzet samo da nepropada i da kad tad od njega bude nesto. Ovo s nepaljenjem kad je vruc to nemogu znat dok to osobno neprobam. Ako nemoze verglat onda znam sto bi moglo bit a ako vergla a nepali onda je sex bez granica Dakle prvo da uvidim je stvarno taj motor pa tek onda ide provjera ciji je bio itd itd Thnx!
BALEV Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Hrvoje ti je napisao oznake motora i mjenjaca..
Cardak Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 WD40 se boji da mu ne maznemo clia pred nosom:P Ako je ispod 1000 e, onda je malo jači:huh::no2:
WD40 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Pa recimo da se moze tako reći... bolje da se nezna dok se nekupi Cjena je takva al kad vidim auto onda cemo vidit jel opravdana il ne Hvala na informacijama
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now