bojan25 Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 zanemarite bučan lonac..isto ovako se i meni čuje auto..ovaj woosh a nemam blow off nakon čipanja i skidanja KAT-a kaj se to točno čuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
InSaNe Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 strucni naziv hu hu sova Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted November 22, 2009 Author Share Posted November 22, 2009 he he ali kaj je to točno huška? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvenDaMan Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 mislim da turbina koja se zaustavlja nakon spoola Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted November 22, 2009 Author Share Posted November 22, 2009 to i nije baš zdravo jel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvenDaMan Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 to i nije baš zdravo jel? paaaaaa ne vidim razlog zašto bi to bio problem? turbina se ionak zaustavlja bez obzira dal ti imao chip i auspuh ili ne jer dizel nema throtle body ko benzinac pa da na puštanju gasa kompresirani zrak udara u njega.... na dizelu slobodno ulazi i dalje u motor.... nemoj se zamarati s time, nije ništa loše to je i prije radilo samo se nije čulo zbog auspuha i manjeg tlaka turbine..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinci Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 To sam skontao da se općenito čuje na TDI PD motorima iz nekog razloga pa se čuju svakakve vjeverice kao blow off :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
InSaNe Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 cuje se i na bmw-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stipe385 Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 i na alfi 2.4 JTD, i to dosta glasnije nego na TDI-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Srecom ne i na astri 1.9cdti...na astri je šuštav zvuk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted November 22, 2009 Author Share Posted November 22, 2009 Srecom ne i na astri 1.9cdti...na astri je šuštav zvuk... danas sam i tvoju čuo na poligonu..ja sam bil sparkan iza tebe..plavi mk4 na 18":lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 (edited) Da,al moja nema auspuh jos..Serijala je. Samo predkatalizator maknut. Vidio sam ti auto al ne i tebe. Mozda sam te i upoznao,ne sjecam se. Filip ima slozen auspuh. Ovo je 1.9cdti 120ks. od downpipe-a cijev do full protocnog lonca. Edited November 22, 2009 by drahic Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted November 22, 2009 Author Share Posted November 22, 2009 smeđa kožna jakna traperice bijele pume..nismo se upoznali..još ja gledam jesi to ti a pošto te nepoznam bilo mi glupo pitat drahic jesi to ti? si vidio unića sa OPC loncem LOL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 prebacimo se u topic cunj meet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 ne šteti autu nista... ja prsao 110k km sa jedom turbinom(sta je mojom voznjom uspjeh) bez iceg ,osim cijevi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariotdi Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 meni bolji zvuk ima serijala tdi nego ona slozena astra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 bit cu kratak. davanje vise od 1000 kn za ispuh dizela je bacanje para. ja sam za 200 kn inoxne cijevi slozio svoj ispih na mk5 i zvuk je sex.IMO. bolje od tog nemoze,kemija sam barem 100 radnih sati ispod dizalice na tdi-jevom ispuhu. bolje od ovog sta imam sada NEMOZE. snimku nazalost nemam al cu imat. ovo sta ste ovdje stavili sa jutuba je smece prema mom uber unique zvuku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted November 22, 2009 Author Share Posted November 22, 2009 ja niti ne pokušavam dobit neki zvuk nego mi je samo lijepo ovo fićukanje ćuti..najbolje ujutro kad je hladno,upalim auto i nakon sekundu dvije onak lagano se probudi turbo fijuuuuuuuuuuuuuuuuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 sad si dobio sovu kao prijatelja Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Ja sam izludio od tog zvuka. Meni se turbo tako cuo. Ono negdje si medu ljudima i dodas malo gasa ili polako prolazis,ovo fijuce,ljudi gledaju di je hitna,iz kojeg smjera dolazi itd...Meni je to uzas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 (edited) Ja sam izludio od tog zvuka. Meni se turbo tako cuo. Ono negdje si medu ljudima i dodas malo gasa ili polako prolazis,ovo fijuce,ljudi gledaju di je hitna,iz kojeg smjera dolazi itd...Meni je to uzas. istina.meni je to bilo kul prije 5 godina,onda mi je pocelo ic na q..... samo ne nabijat gas prilikom saltavanja i to se nece cut ja sam sebi rijesio to da sam skrio "lonac" koji se satoji od svi inox cijevi promjera fi90 mm.bez iceg unutra i u tim cijevima se stvara duboki zvuk koji na okretajima iznad 2500 rpm postaje rezak naglo. to je sve sta imam na autu.nista drugo na ispuhu nemam.i od nekih 10 kombinacija ta mi je najbolja. normalna voznja,auto ne fijuce,ne bruji jako,kad se poklopi zvuk je cudan a opet nenadjebiv Edited November 22, 2009 by Mexx Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted November 22, 2009 Author Share Posted November 22, 2009 mene zasad još pere to... htio bi probat s panelom kak bi išao auto,a ne da mi se davat 500 kuna.znam da je bilo riječi o tome i da je to bacanje novaca ali zanima me zvuk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 mene zasad još pere to... htio bi probat s panelom kak bi išao auto,a ne da mi se davat 500 kuna.znam da je bilo riječi o tome i da je to bacanje novaca ali zanima me zvuk... nikakav zvuk. doslovno nikakav.a auto ide isto,cak i losije ni slucajno gljivu.maf senzor u šoku,stavis novi auto ide ok 200 km onda opet safe mode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 mexx daj snimku,bas me zanima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 mexx daj snimku,bas me zanima snimit cu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now