Jump to content

turbo chip dacat zvuk

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Ja sam izludio od tog zvuka. Meni se turbo tako cuo. Ono negdje si medu ljudima i dodas malo gasa ili polako prolazis,ovo fijuce,ljudi gledaju di je hitna,iz kojeg smjera dolazi itd...Meni je to uzas.

meni ti je tak na mom golfu od prvog dana! i kada sam rekao to na servis odjebali su me i rekli da je to normalno!! evo tak vec fijuce 55000 km i za sada nista!

zvuk petice tdi s miltekom nemoze nadmasit ni jedan ali ni jedan drugi auspuh.

ne, nisam sponzoriran od strane gabreka, nemam na svom autu miltek itd itd ali cinjenica je da gledajuci zvuk nema boljeg auspuha za dizel za dotični auto.

Sad da li ce netko dati 7 ili 10 tisuca kn to je stvar financija.

Istu stvar ako gledamo s tehničke strane moze odradit skoro svaki auspuhar za 100€ ali zvuk nece ni priblizno biti isti.

Tko ima za miltek nek kupi jer je zvuk najbolji moguci na dizelu petici, tko nema nek da 100€ za cjev + downpipe kod lokalnog baje i to je to

I na Astrama je isti k.... , ja sam imo prije full protočan auspuh bez katalizatora i ona je fijukalo fajn al se zato i auto čuo brutalno:D!

Mislim da je sova zvuk najizraženiji kod BMW-a,npr. kod Žacovog 320d pa to je čudo kako fijuće....jedno vrijeme je to fora al onda se zasitiš i pun ti je k..... sove!:lol:

NEcemo sada u isti koš bacati 5 odnosno 6 cilindara skupa sa 4.

@Dr.Chip - ako me sjecanje sluzi nisi nikada imao downpipe veceg promjera nego samo tek od dolje pa do iza cjev ? Kazem to jer se drasticno zvuk mijenja sa downpipeom veceg promjera.

Dr.Turbo allwissen,loše te pamčenje služi :P sve ima u topicu o mom autu i slike auspuha i sve,jedno vrijeme sam imo auspuh od turba do kraja samo cijev fi60 sa stražnjim loncem.

E al rečenica ti je pre brutalno složena...ono od dolje pa do iza cijevi:rofl:

BTW

Drahić vidiš kak ima ova Alfa na desnoj strani gljivu,e tako bi se na Astri trebalo skemijat da lijevoj strani odmah iza maglenki čak ima i mjesta samo šta se trebaju produžit žice od MAF-a i napravit direktan izlaz iz turba.....mislim da bi se na tome dosta dobilo;)

Edited by Filip3333

A u k..... sad si sve pomješo:doh:

Kada sam ti dao auto i upalila se onda lampica to je bilo zato jer mi je riknuo onaj senzor pritiska turbine(kao i Drahiću nedavno) i onda je auto išo u safe mod na 140 ili 180 ili šta ja znam zavisi kako mu se sprne!

Ispuh nema veze s time,kažem bio je jedno vrijeme full protočan dok mi nije bilo neugodno da iz auta starog 6mj. smrdi ko iz Golf II pa sam vratio kat uz to sam moro radi chipa!

Evo sada nešto više znaš o mom autu i znam da si presretan...priznaj:naughty::P

A u k..... sad si sve pomješo:doh:

Kada sam ti dao auto i upalila se onda lampica to je bilo zato jer mi je riknuo onaj senzor pritiska turbine(kao i Drahiću nedavno) i onda je auto išo u safe mod na 140 ili 180 ili šta ja znam zavisi kako mu se sprne!

Ispuh nema veze s time,kažem bio je jedno vrijeme full protočan dok mi nije bilo neugodno da iz auta starog 6mj. smrdi ko iz Golf II pa sam vratio kat uz to sam moro radi chipa!

Evo sada nešto više znaš o mom autu i znam da si presretan...priznaj:naughty::P

Pa nemogu pohvatat sve te komplikacije :lol:

• 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...