bojan25 Posted November 22, 2009 Author Share Posted November 22, 2009 gljivu niti nebi stavlja onikad više na auto..imo sam je na puntu..šta je sve kroz nju prošlo nebi vjerovali,a K&N .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivwan19 Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Ja sam izludio od tog zvuka. Meni se turbo tako cuo. Ono negdje si medu ljudima i dodas malo gasa ili polako prolazis,ovo fijuce,ljudi gledaju di je hitna,iz kojeg smjera dolazi itd...Meni je to uzas. meni ti je tak na mom golfu od prvog dana! i kada sam rekao to na servis odjebali su me i rekli da je to normalno!! evo tak vec fijuce 55000 km i za sada nista! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 zvuk petice tdi s miltekom nemoze nadmasit ni jedan ali ni jedan drugi auspuh. ne, nisam sponzoriran od strane gabreka, nemam na svom autu miltek itd itd ali cinjenica je da gledajuci zvuk nema boljeg auspuha za dizel za dotični auto. Sad da li ce netko dati 7 ili 10 tisuca kn to je stvar financija. Istu stvar ako gledamo s tehničke strane moze odradit skoro svaki auspuhar za 100€ ali zvuk nece ni priblizno biti isti. Tko ima za miltek nek kupi jer je zvuk najbolji moguci na dizelu petici, tko nema nek da 100€ za cjev + downpipe kod lokalnog baje i to je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip3333 Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 I na Astrama je isti k.... , ja sam imo prije full protočan auspuh bez katalizatora i ona je fijukalo fajn al se zato i auto čuo brutalno:D! Mislim da je sova zvuk najizraženiji kod BMW-a,npr. kod Žacovog 320d pa to je čudo kako fijuće....jedno vrijeme je to fora al onda se zasitiš i pun ti je k..... sove!:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 najbolji zvuk dizela ikad jednostavno ovo je bilo prepresavrseno ... bivsi a4 2.5tdi od laserint, sole narafno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivek Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 (edited) ovo je zakon:thumbsup: na drugom filicu je zvuk tek od 1:35 Edited November 23, 2009 by Ivek Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubinjo Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 bolestan zvuk ima alfa Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Koji LOL. Ali to su i dalje radni strojevi kojima tuku ventili... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 NEcemo sada u isti koš bacati 5 odnosno 6 cilindara skupa sa 4. @Dr.Chip - ako me sjecanje sluzi nisi nikada imao downpipe veceg promjera nego samo tek od dolje pa do iza cjev ? Kazem to jer se drasticno zvuk mijenja sa downpipeom veceg promjera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip3333 Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 (edited) Dr.Turbo allwissen,loše te pamčenje služi sve ima u topicu o mom autu i slike auspuha i sve,jedno vrijeme sam imo auspuh od turba do kraja samo cijev fi60 sa stražnjim loncem. E al rečenica ti je pre brutalno složena...ono od dolje pa do iza cijevi:rofl: BTW Drahić vidiš kak ima ova Alfa na desnoj strani gljivu,e tako bi se na Astri trebalo skemijat da lijevoj strani odmah iza maglenki čak ima i mjesta samo šta se trebaju produžit žice od MAF-a i napravit direktan izlaz iz turba.....mislim da bi se na tome dosta dobilo;) Edited November 23, 2009 by Filip3333 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezimeni Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=twzi350r1p0&feature=related zanemarite bučan lonac..isto ovako se i meni čuje auto..ovaj woosh a nemam blow off nakon čipanja i skidanja kat-a kaj se to točno čuje? wg? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Alfa ima jeben zvuk,svida mi se. Ali nekako nisam ljubitelj gljiva...Daj ti prvo to probaj pa cu ja. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip3333 Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Hmmmm ak uhvatim malo vremena za to budem,maloprije sam gledo i mislim da bi se dalo nagurat nekak!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 :thumbup: Prvo ti odradi to pa cu ja mozda. Ak ces me mazat za duzinu onda cu i ja. :lol: Sala :cice: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 ma heb`le vas te troktalice na uljanu repicu :lol: jedini dizel na kojem se isplati prčkat po auspuhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 na ovoj se najbolje čuje turbina Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 A E39 525TDS od Ivana? On se sa Soleom super čuo.... Nemam snimku ali i moj 330Cd se sa Soleom ko benzinac čuo.... ali tek kad je decat napravljen,.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 @chip- ma znam da si nesto pricao da te jebu neke lampice na tabli pa da ot nemoze pa ovo ono. Ocito sam ja nesto pomijesao...nema veze A vidis da i mene hrvatski jebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip3333 Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 A u k..... sad si sve pomješo:doh: Kada sam ti dao auto i upalila se onda lampica to je bilo zato jer mi je riknuo onaj senzor pritiska turbine(kao i Drahiću nedavno) i onda je auto išo u safe mod na 140 ili 180 ili šta ja znam zavisi kako mu se sprne! Ispuh nema veze s time,kažem bio je jedno vrijeme full protočan dok mi nije bilo neugodno da iz auta starog 6mj. smrdi ko iz Golf II pa sam vratio kat uz to sam moro radi chipa! Evo sada nešto više znaš o mom autu i znam da si presretan...priznaj:naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 nažalos nemam ni jedan snimak svoje Alfe ali mislim da se čuje kao jedna od najboljih...x ljudi ne može vjerovat da je to dizel Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 A u k..... sad si sve pomješo:doh:Kada sam ti dao auto i upalila se onda lampica to je bilo zato jer mi je riknuo onaj senzor pritiska turbine(kao i Drahiću nedavno) i onda je auto išo u safe mod na 140 ili 180 ili šta ja znam zavisi kako mu se sprne! Ispuh nema veze s time,kažem bio je jedno vrijeme full protočan dok mi nije bilo neugodno da iz auta starog 6mj. smrdi ko iz Golf II pa sam vratio kat uz to sam moro radi chipa! Evo sada nešto više znaš o mom autu i znam da si presretan...priznaj:naughty: Pa nemogu pohvatat sve te komplikacije :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
-dex- Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 nažalos nemam ni jedan snimak svoje Alfe ali mislim da se čuje kao jedna od najboljih...x ljudi ne može vjerovat da je to dizel Šta je imala od ispuha? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted January 6, 2010 Author Share Posted January 6, 2010 evo da malo refresham.. jutarnji zvuk motora i iza na spuhu kako lijepo radi garett http://img706.imageshack.us/i/v0601101144.mp4/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 zakaj iza pise gti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvenDaMan Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 zakaj iza pise gti ? zato jer je KR rega gore :lol: :lol: NHF Bojan, morao sam btw. probaj snimit kad pališ auto da čuješ kako treba 2-3 sec da se turbina zavrti nakon kaj upali auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now