Gogach Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Sve krenulo iznenadnim problemom kod saltanja. Skoro nemoguce napikavati brzine bez izjednacavanja brzine s okretajima brzine, dakle iako kvacilo stisnuto do kraja, ponasa se kao da je do pola stisnuto. Isao dotociti tekucine, falilo je nesto malo. Nadotocio, bilo dobro ravno par kilometara i onda opet ista prica - s time da je sada razina tekucine u redu. Jos jedan simptom, papucica kvacila do pola stiskanja kao da ni nema vise neku funkciju, ne daje bas nikakav otpor. Sad pitam - WTF? picim u servis sad kroz dan dva, ali ne kuzim sto bi moglo biti.. zrak u sistemu obzirom da malo kao da je sve oke, malo ne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 u kakvom stanju ti je kuplung opcenito? moze bit da je samo povuklo zraka ak je falilo i sad te taj zrak zeza.... glupo je da pitam opce, al svejedno, imas odvojeno posudu za kuplung i za kocnice jel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gogach Posted December 6, 2009 Author Share Posted December 6, 2009 u kakvom stanju ti je kuplung opcenito? moze bit da je samo povuklo zraka ak je falilo i sad te taj zrak zeza.... glupo je da pitam opce, al svejedno, imas odvojeno posudu za kuplung i za kocnice jel Odvojena je posuda. Kuplung u super stanju, ako cemo gledati po tome da bas nikad nije proklizao i da hvata jako nisko (iako ne znam jel to uopce mjerilo kod hidraulike) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 jel potisni lezaj na hidrauliku u zvonu ili ima vilicu a cilindar izvan zvona, nekad se zna smaknut lezaj s vilice, odnosno ostetit cijeli mehanizam od trosenja. pregledaj dal curi radni cilindar, dal ima ulja iza zastitne gumice,i mehanicki dio mehanizma. ako je to sve uredu , potisna ploca, opruge potisne ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gogach Posted December 6, 2009 Author Share Posted December 6, 2009 Glavni cilindar ne curi. Gledam sutra odrzacit cijeli sustav prvo, pa potom promjeniti tekucinu unutra isto tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Meni je curio potisni cilindrić. No ako ne curi, onda druk ležaj ili viljuška druk ležaja ako ti je potisni izvan getribe.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Aj da ja malo uletim u topic.... Kod mene je problem sljedeći... kuplung znam da mi je gotov (novi narucen), i klize pun kufer.... e sad, u cemu je stvar... ako ga izganjam malo (dovoljno je drugu i trecu recimo malo razvrtit), kuplung pedala propadne i ne vrati se (al kuplung ostane "radit")... i rečeno mi je da je to jedan od simptoma gotovog kuplunga.... ok.... al uz to imam jos jedan problem koji me vise brine.... Pri jakom kočenju, dakle veliki pritisak na pedalu, dogodi se isto to, kuplung pedala propadne, a imam odvojeno sustav za hidrauliku kuplunga i kočnica... Auto je Legacy turbo 1991 sudeci po EPCu to ovak izgleda.... dakle kod mene je lezaj u getribi ocito Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Gogach izgleda da ti je kuplung cilindar dao svoje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 2 Jap: Kada papucica kuplunga ostane na pola gotov ti je kuplung cilindar Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 (edited) oce glavi cilindar prdnut .... a vjerovatno i gogacu, ljek reparacija ili novi par sto kuna.,,, inace kod toyota sta se zna dogadati, kada stavis novu korpu i lamelu a ostane ti stari slave cilindar, oce se dogoditi da ne odvoji do kraja, ljekm dat tokaru da istokari cm , 2 duzu stangicuu slave cilindra,, (na getribi onaj dio sta se spaja na vilicu koja potiskuje potisni lezaj) inace jos jedan dogadaj iz zivota,,, meni se odsrafio taj slave tj radni cilindar sa getribe ...provjeri i to.. Edited December 7, 2009 by rio_cyber Link to comment Share on other sites More sharing options...
STI Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Može biti master, a može i slave cilindar. Iako se izvana čini o.k. i ne pušta i tekućina je o.k. može unutra biti u pedali pa nema pritiska ulja. Imao loših iskustva sa glavnim cilindrom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 ok al mi jos uvijek nije jasno zasto mi propadne kuplung (da ga ni ne taknem) na jakom kocenju ako su sustavi odvojeni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 nesto se pregije, staro ulje u sistemu, recimo meni se događalo kad se pregrije kuplung da pedala postane full mekana, al i dalje odvaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now