Japanac Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 DakleM... Hebe me volan kad na 290kmh zašaltam u drugu (s međugasom) i lupim kontru da ga hitim u bok, onda mi malo volan zna zacvikat... nije mi to baš neka fora, aj da je na 250.. još nekak... Pri "brzom" motanju volana, volan oce zapet tu i tamo, ko da se servo iskljuci jel.... ulja ima, provjeravam cesto, jer mi slini letva (slini, ne curi)... isto tak, primjetio sam da mi posudica u koju se nalijeva ulje za servo, svako toliko bude slinava, kao da izbija na čep... Esad... ko se u ovom gradu bavi repariranjem servo letve i kolko to kosta, i ko se bavi repariranjem servo pumpe i kolko to kosta, i dal se ta dvojica mozda poznaju, ili su cak jedna osoba i jel treba tim majstorima donjet tu servo fosnu i pumpu il mogu oni to skidat s auta pa vratit natrag?
Japanac Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 Ne, nisam spavao 4 dana I daj budi od neke pomoći hebotetramvaj
Rockatansky Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Pa podigao sam ti temu s dna...hebotetrajvan
Kroky Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 na leonu (prvom) sam dao ovdje reparirat: http://www.tvrtke.com/pintar-hydraulic-d-o-o,pid-8,mf-50251.aspx bilo oko 2500kn (full reparacija sa kromiranjem), i gotovo za 4-5 dana.
Marco Polo Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Neki dan je frend reparirat dao na oranice negdje 1200kn morao ju je dofurat skinutu
Japanac Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 na leonu (prvom) sam dao ovdje reparirat:http://www.tvrtke.com/pintar-hydraulic-d-o-o,pid-8,mf-50251.aspx bilo oko 2500kn (full reparacija sa kromiranjem), i gotovo za 4-5 dana. trebalo donjet dijelove ili samo ostavit auto?
Kroky Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 dijelove donjet, jer u principu rade samo hidruliku... nemaju svoju dizalicu
Rockatansky Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 A da prvo provjeriš da nije remen. Meni se dok nisam promjenio remen znalo desiti da pri bržem motanju zašteka na trenutak, pogotovo ako sam prije tog proletio kroz lokvu vode.
Japanac Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 (edited) Nemrem do njega :lol: prokleti boxer.... palo mi je i to na pamet, i bilo bi super da je tako... al bojim se da nije, jer kad sam uzeo auto falilo je tekućine i pumpa se čula dosta.... kupio i dolio, sad se više ne čuje, al to ne znači da nije naye... budem pogledao remen tnx Edited December 12, 2009 by Japanac
Nikica Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 ovak mi u sevisu pretezito furamo ovom liku na oranice samo kaj mora sve biti skinutu, uglavnom reperatura pumpe je otprilike 100 eura, a letve oko 1200 kuna do sada niti jedna reklamacija, mi smo zadovoljni sa njim
Japanac Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 ovak mi u sevisu pretezito furamo ovom liku na oranice samo kaj mora sve biti skinutu, uglavnom reperatura pumpe je otprilike 100 eura, a letve oko 1200 kuna do sada niti jedna reklamacija, mi smo zadovoljni sa njim Kontakt neki molim?
mrgud Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 2 japa- glupi podsjetnik ali, provjeri prvo da ti ne manjka samo ulja u servu, zna letva frkat ako fali ulja... Ako ne, kod Radina imaš lika koji reparira letve, otprilike tu +45° 48' 0.44", +15° 54' 43.25" Letvu moš skinut sam... ili odi kod lonca da ti ju skinu.
Japanac Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 2 japa- glupi podsjetnik ali, provjeri prvo da ti ne manjka samo ulja u servu, zna letva frkat ako fali ulja... Ako ne, kod Radina imaš lika koji reparira letve, otprilike tu +45° 48' 0.44", +15° 54' 43.25" Letvu moš skinut sam... ili odi kod lonca da ti ju skinu. khm khm jer kad sam uzeo auto falilo je tekućine i pumpa se čula dosta.... kupio i dolio, sad se više ne čuje, al to ne znači da nije naye... Dolio sam prije jedno 3 tjedna, i ako je vjerovati indikatoru koji ima na čepu, ne fali ništa... jer stvarno nije da curi s letve, samo je slinava na krajevima gdje je ocito nekakav semering.
Japanac Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Ponovo pitam jer nisam dobio odgovor.... broj telefona od čovjeka s Oranica? Hvala
SVEN Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ponovo pitam jer nisam dobio odgovor.... broj telefona od čovjeka s Oranica? Hvala meni bi isto dobro dosao..
fabioso Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 http://www.hidromehanika.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=18&Itemid= ja tam idem več godinama
Japanac Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 :doh: kak se ZFa nisam sjetio.... hvala flaf
Nikica Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 meni bi isto dobro dosao.. a bivsi gazda nis ne javlja, uglavnom kada se ide po zagrebacke prema auto putu, semafor prije auto puta skrenes desno i vozis se prema oranicama, i prije onog velikog zavoja imas radionu nemres fulati
Lim@ RS Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 http://www.hidromehanika.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=18&Itemid= ja tam idem več godinama Jesi mi ti prico kako si dao nekom popravit letvu volana pa ti je sfušo? Na kraju si novu kupio?
fabioso Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 da ali ne tu jer se letve od fabie ne repariraju,ovi su mi to rekli a ja nisam slušal
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now