Jump to content

Psovanje ABS-a, posljedice isključivanja istog

Recommended Posts

• Replies 304
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

evo napravili mi danas tour po sloveniji pa malo po okolici zagreba...

zakon su mi celave ljetne gume...

jedini problem je sto ovi sa zimskim gumama stalno pola sata pretjecu po lijevoj pa nikako uhvatiti par sto metara ravnice

jedino nas je mr. g zaobisao po desnoj ali to se ne vidi jer je u warpu a se to vidi samo sa posebnim warp naocalama pracenjem ionskog traga lanosove jezgre :D:D

:P:P:P

.

Edited by Fox

Ja danas vozio accent po zagrebu samo sa prednjim zimskim gumama i ne može nitko reći da po ovom vremenu zimske gume nisu potrebne jer sam se vozio po snijegu, izvukao se iz visokog snijega bez beda, dorifto, zajebavao se i super je to ali sa svojim autom to ne bi nikad radio ni da imam zimske gume :lol:

jedini problem je sto ovi sa zimskim gumama stalno pola sata pretjecu po lijevoj pa nikako uhvatiti par sto metara ravnice

jedino nas je mr. g zaobisao po desnoj ali to se ne vidi jer je u warpu a se to vidi samo sa posebnim warp naocalama pracenjem ionskog traga lanosove jezgre :D:D

.

Ni captain Kirk ne bi bolje rekao:notworthy::notworthy::notworthy:

.

:rofl::rofl::rofl::rofl: imaš strašne ideje! :notworthy:

AHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAH

WARP WUSCHHHHHHHHHH:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

:rofl::rofl::rofl::rofl:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...