Jump to content

Recommended Posts

Posted

ne znam da li ima veze sa plinom pa evo zelim cuti vase misljenje... u ponedjeljak mi je vrisnula pumpa benzina.. auto ima 42000km, od toga 32000km na plin.. nikad otkad sam ugradio plin nije bilo manje od pola tanka benzina u rezervoaru (uglavnom je skroz pun) pa me interesira da li da ocekujem opet za godinu dvije da ce vrisnuti pumpa? sada su mi ju promjenili u servisu jer je auto jos pod jamstvom al sta ce biti za koju godinu? u fordovom servisu kazu da to nema veze sa plinom nego se eto jednostavno desilo.. slucajnost znaci...

vase misljenje? da li je rad pumpe na prazno (unatoc punom tanku benzina, pa se mogla hladiti) uzrok ili?

Posted

vase misljenje? da li je rad pumpe na prazno (unatoc punom tanku benzina, pa se mogla hladiti) uzrok ili?

Pumpa ne radi na prazno ako imaš benzina u tanku.. radi isto kao i da se voziš na benzin, kao i da nemaš plin.

Posted

znaci ipak je vrisnula kao sto bi vrisnula da ni nemam ugradjen plin.. to me zanimalo.. da je u pitanju kvar koji nije posljedica ugradnje plina...

Posted

pumpa i dalje pumpa.. al ima odusak koji vraca gorivo nazad.. ako sam dobro shvatio.. na taj nacin se u biti pumpa hladi.. gorivo samo cirkulira kroz nju...

Posted

Ja sam ih promjenio 3 u 2 god. tako da ono..... isto tako uvijek je enzina u tanku, ali sam onda zaj***o pumpu i ugradio prekidač s kojim gasim pumpu da nevrti na u "praznom hodu" sad ćemo vidjet dali će opet krepat.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...