Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovak sto sve trebam za izvuci probne tablice, di sve trebam ici, kolko to otprilike dođe, i kolko probne tablice traju i dali tehnicki pregled za probne tablice moze poslje posluziti za kompletnu registraciju automobila

Posted

Ja sam sebi izvadio za bijelog nekidan.

Dakle max 15 dana, osiguranje je ravno 107kn i polica izgleda identično kao normalnoj samo piše da je na 15 dana i piše da vrijedi samo unutar RH. Ništa drugo ne moraš plačati.

Treba ti netko tko ima nekakvu autokuću da ti izda potvrdu o izdavanju probnih registarskih pločica i to je to. Na tehnički bi navodno trebao ići ali ne moraš (ja nisam išao, a bome ne bi ni prošao).

Jedino je zajeb što je navodno teško dobit fizički probne tablice, ako imaš neke stare (ja sam ih imao) nije problem produžiti.

Posted

e sranje je kaj nemam probne niti stare tablice bivsi vlasnike je uzeo stare tablice kada je iso odjaviti auto, znaci bez nekog u autokuci nema sanse da dignem probne tablice

Posted (edited)

dali auto glasi na tebe,ako da odes tamo sa kupoprodajnim ugovorom i kazes da trebas probne tablice,mi smo prosli tjedan dignuli astru za jednog lika iz osijeka iz salona rabljenih i jedini problem je bio sto MI nismo bili vlasnici auta pa je lik morao doci iz osijeka to osobno rjesiti,ali je morao ici na tehnicki jer ja auto naravno bio odjavljen i na mup probe dignuti

Edited by bubinjo
Posted

da auto je na meni, mislim auto je ispravan ima par sitnica, mislim da je srednji lonac mrtav malo pusta od ispod i rucna visoko lovi ali osim toga ostalo je ok, tak da mislim da nebi trebali srati previse jedino kaj su gume stare prednje su iz 2005 a zadnje iz 2003 ali dobro za tehnicki posudim od frenda gume i felge na tih sat vremena

Posted
ali je morao ici na tehnicki jer ja auto naravno bio odjavljen i na mup probe dignuti

E vidiš, bijeli je odjavljen pa nisam morao ići na tehnički :thumbsup:

Nikica, nabavi od nekoga probe da ti posudi (probaj stavit oglas na forum) pa ti ja mogu vidjet s ovim dečkom koji je meni riješio (Kroky mi ga je preporučio :notworthy:).

Ne moraš ni na tehnički ni na ništa. Ja u bijelom imam jedan sic, i 2.5 a u papirima je 1.6 :thumbsup:

Posted

ok onda cu sutra ujutro zvati mup pa kada dobije detaljnje informacije stavim tu ili naravno ako neko ima iskustva u tome nek slobodno pise

Posted

Nikica, nabavi od nekoga probe da ti posudi (probaj stavit oglas na forum) pa ti ja mogu vidjet s ovim dečkom koji je meni riješio (Kroky mi ga je preporučio :notworthy:).

Ne moraš ni na tehnički ni na ništa. Ja u bijelom imam jedan sic, i 2.5 a u papirima je 1.6 :thumbsup:

ajde molim te probaj nekaj saznati, pa javi duzan sam ti klopu ili bilo kakvu kompenzaciju

Posted

Pa kažem ti nabavi si probne tablice (samo fizički one papire od nekoga kome su istekle) i povežem te s tim dečkom koji je meni sredio da ti riješi osiguranje i papir taj (potvrdu).

Ja sam slučajno našao probne tablice ispod tablica na maminom focusu :)

Posted

neznam jesam napomenuo da je auto isao za osijek,inace za podrucje grada zagreba netreba tehnicki :thumbsup:

Posted
neznam jesam napomenuo da je auto isao za osijek,inace za podrucje grada zagreba netreba tehnicki :thumbsup:

Kakve to veze ima? Probne registracije su ograničene samo na RH, ne na određeni grad.

Uostlaom ja imam Sisačke probe :thumbsup:

Posted
Kakve to veze ima? Probne registracije su ograničene samo na RH, ne na određeni grad.

Uostlaom ja imam Sisačke probe :thumbsup:

tako je baba rekla da za probe na podrucju grada netreba tehnicki,ali za van grada da.:huh:,govorimo o odjavljenom autu,ja kad sam mjenjao bravu za lanciu u krizevcima nisam trebo tehnicki jer je auto bio regan

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...