Josey Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Nisi lud, ja to stalno pratim na lcd-u. Ali isto tako dok divljam po zavojima nist ne pratim . jasna, stvar, prekontroliras jednom, i onda prekontroliras tu i taom kad nema puno prometa samo da lakse spavas, tj da stisces bez crnih misli koje bi se motale po glavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 1: carek odjebi od mene i prestani me vrjeđat ja te molim ako ti kaj nije jasno imaš moj broj a i znaš di sam doma! 2: auto je slagan na parkingu kak ti kažeš al vozi i uvjek če vozit 3: aj mi molim te nabroji aute koje sam ja slago da su krepali a nabroji ti svoje 4: ti si kao vrhunski mehanićar daj mi reci zakaj si onda sla da nitriraju radilicu koju poslje nisu mogli stavit u blok nego su je morali dat ponovo brusit HVALA MOLIM ODG 1. ja te ne vrijeđam, znam te predugo da bi te vrijeđao, samo mislim da parking posao nije pocetni preduvijet da se nesto slozi kako treba, sto sam se uvjerio sam jer cure obadva semeringa na bregastoj, cure obadva semeringa radilice, curi sa svih strana kartera. a auto je imao 1000 km 2. odgovor je pod broj 1. 3.moj nijedan nije krepao, za tvoje ne znam, ali sklapati motor a da ne provjeris gapove karika, sve govori 4. radilica koja ide na nitriranje se brusi na drugacije mjere od one koja ne ide, a to je stvar onoga koji radi posao zar ne? Zasto ja nemam tih problema a slozio sam ih najmanje 30 ove godine (ne u svom zivotu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 admini oprostite al sam ja moro ovo napisat jer mi je pun kufer ovih mehaničara kaj slažu prek googla aute ja nisam nikad nikok vrjeđo ni nejču jer ko radi i grješi ma sve je to u redu i sve to stoji, ali ne može motor bit sam od sebe kriv što curi ulje na sve strane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 2mm aksijalnog lufta na radilici ? il nemas lezaja il nemas radilice u aksijalnom smjeru, odnosno nisi mjerio to kad si sastavljao motor, s tolkim luftom ces spojebat sve ostale lezajeve. mislim da nevađenjem motora samo bacas novce... ponovo .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario SB Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 moras bregaste van da odsarafis arp vijke glave,i nisi jedini da ti se na radilici pukli vijci sto drze ring.moras radilicu van, izvadi te puknute vijke i sastavi to jednom da drzi vodu. i daj nemojte covjeka jebat,svako takvo kemijanje mora imat neki problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CapXon Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Evo slike trigger-a kao sto se vidi srafi su upusteni u trigger tako da su se morali otpustiti da bi se mogli zakacit za pojacanje bloka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
detroit Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 ...ako mr.g kaze da on misli da se nemoraju vaditi bregaste onda bih ja rekao da se 100% moraju vaditi,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
CapXon Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Moraju se vaditi, ne prolazi gedora izmedu:cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario SB Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Moraju se vaditi, ne prolazi gedora izmedu:cool: i to jos gedora sigurno kemijana za ARP vijke,posto je neka luda americka mjera nit je 12 ni 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mutni Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 1. ja te ne vrijeđam, znam te predugo da bi te vrijeđao, samo mislim da parking posao nije pocetni preduvijet da se nesto slozi kako treba, sto sam se uvjerio sam jer cure obadva semeringa na bregastoj, cure obadva semeringa radilice, curi sa svih strana kartera. a auto je imao 1000 km 2. odgovor je pod broj 1. 3.moj nijedan nije krepao, za tvoje ne znam, ali sklapati motor a da ne provjeris gapove karika, sve govori 4. radilica koja ide na nitriranje se brusi na drugacije mjere od one koja ne ide, a to je stvar onoga koji radi posao zar ne? Zasto ja nemam tih problema a slozio sam ih najmanje 30 ove godine (ne u svom zivotu) ne curi na smeringu več na onom trkačem pojačanju i ja sam odma reko da če curit na sve strane ako meni ne vjeruješ odi kod daria u radionu pa pitaj jer sam tam i slago taj auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cali Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 radilicu ne možeš skinuti dok ne skineš motor. Ja motor više ne skidam dolje. ne trebaš vadit motor da skineš radilicu! ...a ja budem ti pokazao i kako. trebat češ samo dat kod tokara napravit 4 vijka koje češ stavit umjesto vijaka koji vežu mjenjač za blok!(tražio sam sad svoje vijke ali sam ih negdje zametnuo). uglavnom,povade se svi orginal vijci i stavljaju se ta 4 vijka(2 gore i dva dole) koji su min. tri puta duži od orginala. duži su iz razloga da preko njih možeš povuč mjenjač od bloka toliko daleko da se spojnička odmakne od kvačila! znači,mjenjač se drži na tim vijcima i bude odmaknut toliko da možeš najnormalnije skinut radilicu!(i kvačilo i zamašnjak ako želiš) ljevi stup dole,nosači mjenjača dole i igraš se s njom kak hočeš! ak kaj nebude jasno javi pa budem ti objasnil!:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 gde su oni stari dani kad si mjenjo lamelu za pl sata bez slidanja getribe a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 gde su oni stari dani kad si mjenjo lamelu za pl sata bez slidanja getribe a? ovo je zajebancija rajt? :no2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Pa ako se može izvaditi samo motor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 i to jos gedora sigurno kemijana za ARP vijke,posto je neka luda americka mjera nit je 12 ni 13 colna gedora 1/2 cola ? to ti je 12.7mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 24, 2009 Author Share Posted December 24, 2009 Evo slike trigger-a kao sto se vidi srafi su upusteni u trigger tako da su se morali otpustiti da bi se mogli zakacit za pojacanje bloka. Ovo je vrlo interesantno. Od čega je to radilica? Gore ima 6 šarafa? Mi danas gledali od opela radilicu koja ima samo 3 šarafa... A da me jebeš ne sjećam se koliko je moja imala šarafa ali bih rekao više od 3... :drink: Moraju se vaditi, ne prolazi gedora izmedu:cool: Damn...Ma ne moram vaditi, mislio sam samo dotegnuti ako treba... Vidjeti ćemo kad skinem dekl dolje... ovo je zajebancija rajt?:no2: Nije. Opelove F16 i ostale getribe su imale ispod poklopac koji bi skinuo, sa specijalnim alatom svladao oprugu korpe i lamela bi ti ispala iz getribe bez otvaranja tj. skidanja motora i/ili getribe... Takvih poklopaca nigdje dalje nisam vidio osim na opelovim getribama za slabije motore... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 24, 2009 Author Share Posted December 24, 2009 prvo si picka jer nisi sastavio motor sam ja moj jesam, curilo ulje na sve strane jer sam zaboravio stegnut filter ulja I ja bi bio najsretniji da sam motor radio sam u svojoj garaži bez pritisaka i ubrzaavanja, polako... Ovako kad nije tvoja garaža onda se moraš nekud žurit, pa tako i ovo sranje sa pojačanjem bloka... A to pojačanje sam tjedan dana prije brusio, bijakso, prilagođavao. Jebiga nisam skužio da bi moglo smetati i TW-u.. Nego, za curenje ulja. Nije stvar u brtvama. Nije stvar u pojačanju. Nije stvar u dihtmasama... Stvar je u nečem drugom (patent opela da podnicca ne zahrđa :rofl:) koje kad napravim možda ću reći, a možda ne... :naughty: Uglavnom vidjeti ćemo hoće li upaliti... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 24, 2009 Author Share Posted December 24, 2009 ne trebaš vadit motor da skineš radilicu!...a ja budem ti pokazao i kako. trebat češ samo dat kod tokara napravit 4 vijka koje češ stavit umjesto vijaka koji vežu mjenjač za blok!(tražio sam sad svoje vijke ali sam ih negdje zametnuo). uglavnom,povade se svi orginal vijci i stavljaju se ta 4 vijka(2 gore i dva dole) koji su min. tri puta duži od orginala. duži su iz razloga da preko njih možeš povuč mjenjač od bloka toliko daleko da se spojnička odmakne od kvačila! znači,mjenjač se drži na tim vijcima i bude odmaknut toliko da možeš najnormalnije skinut radilicu!(i kvačilo i zamašnjak ako želiš) ljevi stup dole,nosači mjenjača dole i igraš se s njom kak hočeš! ak kaj nebude jasno javi pa budem ti objasnil!:thumbsup: To je jebena fora... Naravno moraš staviti i matice da se getriba ne približi natrag, jel tako? Ili ima neki sistem? A kako to sve skupa pridržavati da ne padne na pod, jer 2 nosača se nalaze na getribi a jedan na motoru... Motor ne možeš izvući od kraka šasije, ali mislim da bi se getribu moglo izvući na foru koju opisuješ... :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 24, 2009 Author Share Posted December 24, 2009 3.moj nijedan nije krepao, za tvoje ne znam, ali sklapati motor a da ne provjeris gapove karika, sve govori Provjerili smo kod wiseca i wiseco daje klipove sa karikama sa najmanjim dozvoljenim gapom prema tablici. Ako treba za veće snage, onda ih sam brusiš i radiš veći gap... Tako da je to riješeno i neću skidati glavu da mjerim gap... No klještima stezati osigurač bolcne da uđe unutra, e to je fakat ludost.. :doh: I mene je recimo strah da je remenica premalo stegnuta (10-15kg), jer mi već jednom pukla kajla nakon sudara i nakon stezanja koje radio mutni... Moj punac ju steže na 25-30kg... Poslije toga nema pucanja kajli... Ali nema niti skidanja šarafa bez poluge od 2 metra.. :rofl: Na ostale stvari ja nemam neke posebne primjedbe na mutnog. Samo ovo dvoje... Ostale šarafe je isto on stezao i to je dobro napravio... Tu nema pogovora... No ja nisam niti u najluđim snovima zamišljao da ovi kad obrađuju radilicu skidaju trigger wheel. Pa mogli su reći da moramo staviti loctite i stegnuti ih... :drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cali Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 To je jebena fora... Naravno moraš staviti i matice da se getriba ne približi natrag, jel tako? Ili ima neki sistem? A kako to sve skupa pridržavati da ne padne na pod, jer 2 nosača se nalaze na getribi a jedan na motoru...Motor ne možeš izvući od kraka šasije, ali mislim da bi se getribu moglo izvući na foru koju opisuješ... :thumbsup: možeš staviti i kontra matice ali ti neče trebat jer je getriba nagnuta prema dole tako da ti se nit nemože vratit. pod getribu se stavi "krokodilka",onda ju spuštaš dok ne vidiš da je ispod kraka šasije.tada ljepo sve povlačiš prema van(koliko god su ti dugi ti vijci) i imaš prostora za igru koliko hočeš! ne sječam se da sam zadnjih 10-ak godina skidao ijednu getribu zbog promjene kvačila,sve radim na taj princip,bilo da je motor poprečno ili uzdužno svejedno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cali Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 I mene je recimo strah da je remenica premalo stegnuta (10-15kg) min. stezanje za tu remenicu je 20kg! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 24, 2009 Author Share Posted December 24, 2009 možeš staviti i kontra matice ali ti neče trebat jer je getriba nagnuta prema doletako da ti se nit nemože vratit. pod getribu se stavi "krokodilka",onda ju spuštaš dok ne vidiš da je ispod kraka šasije.tada ljepo sve povlačiš prema van(koliko god su ti dugi ti vijci) i imaš prostora za igru koliko hočeš! ne sječam se da sam zadnjih 10-ak godina skidao ijednu getribu zbog promjene kvačila,sve radim na taj princip,bilo da je motor poprečno ili uzdužno svejedno! Do jaja sistem, a mislim da nije problem naći duge vijke... :thumbsup::notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 24, 2009 Author Share Posted December 24, 2009 min. stezanje za tu remenicu je 20kg! To sam i ja vikao, ali oni svi tamo majstori su bili pametniji od mene! :doh: Naravno, zato što im je bolje kad nakon godinu dvije pukne kajla i potuca svih 16 ventila (kao što se meni već dogodilo nakon što je auto polimaren) jer onda imaju posla.. :thumbsup: Kažem ti. Punac stavi na 25kg moment ključ stegne do 25 i onda još 45 stupnjeva! :naughty: Jednom rukom! Lik je presnažan! :notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cali Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Do jaja sistem, a mislim da nije problem naći duge vijke... :thumbsup::notworthy: kod kranjca nema da nema!:thumbsup: http://www.vijci.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 ne curi na smeringu več na onom trkačem pojačanju i ja sam odma reko da če curit na sve strane ako meni ne vjeruješ odi kod daria u radionu pa pitaj jer sam tam i slago taj auto frende, auto je bio kod mnene na dizalici i lijepo se vidi od kuda dolazi ulje, sa svih semeringa, pa i na bregastima ja sam prokužio zašto na svim 16v fiatima i alfama curi sa glave iako je sve novo, samo je potrebno malo mucnuti glavom i skuzit da ne moze samo brtvit aluminij na aluminij vec mora biti nesto između tj kvalitetna dihtmasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now