Pharaon Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 problem kod starim majstora je nedokazenost. jednostavno 99% ih je ostalo u dobu fergazera i ne samo kod majstora, nego dosta ljudi.. kada zavrse zanat jako malo ulazu u doskolavanje i onda zastare... a to je bitno kod ovih struka gdje svaki dan izlaze nove stvari... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted January 4, 2010 Author Share Posted January 4, 2010 Iznenadio bi se... On ako nešto nezna principe, sve pohvata jako brzo kad mu ja objasnim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mutni Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Iznenadio bi se... On ako nešto nezna principe, sve pohvata jako brzo kad mu ja objasnim.. :doh::doh::doh::doh::doh::doh::doh::doh::doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 mutni nazalost, đi je u pravu.... onda znas kolko mehanicari znaju kad im on ajtijevac koji nezna nista o mehanici "pojasni" neke stvari pa oni pohvataju? nazalost to je nasa realnost i stvarnost. jos smo u dobu karburatora i celicnih klipova Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted January 5, 2010 Author Share Posted January 5, 2010 Čovjek razumije turbine, razumije tuning, pojačanje bloka iako je protiv njega, jučer je baš zagledao u onu helix lamelu što sam danas centrirao, itd... Razumije predubrizgavanje, iskru, jedino mi ne vjeruje da je premalo benzina spalilo klipove... Ja još nisam naišao da mi on nešto nije znao napraviti od mojih fix ideja... I većinu znanja koju imam sam naučio od njega... Evo ja danas spojio poluosovine i ugurao glavčine, tj kugle. Sam. Istina uz njegovo sufliranje... A zajedno smo ugurali motor unutra... Da je tekvih više mehaničara, svijet bi bio ljepše mjesto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Da je tekvih više mehaničara, svijet bi bio ljepše mjesto... Koji si ti lik... :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted January 5, 2010 Author Share Posted January 5, 2010 :naughty::naughty::naughty::naughty: mister H... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Da je tekvih više mehaničara, svijet bi bio ljepše mjesto... citam i ne vjerujem meni se cini da on ili nema kaj radit ili mu je dosadno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now