Jump to content

Recommended Posts

Posted

99% sam ziher da mi je crkla pumpa goriva na corsi. jel netko zna ima li ona svoje releje i osigurace da njih provjerim? u pon idem u servis al di je ponedjeljak, pa da malo fusarim. ps cijena nove pumpe cca?

corsa 1.2 16v '99

Posted

iam ti osigurač (nađi u panelu sa osiguračima pod oznakom FI 20A ) i relej koji je na suvozačkom mjestu na desnoj strani.

najjednostavnije,podigni zadnje sjedalo,skini plastiku,uzmi unimer,spoji na +/- pumpe i verglaj...ili skini crijevo dolaza od pumpe na fuel rail...

Posted

malo sam mjerio struju na bobinama i to, i ima je, iskre ima. znaci i senzor radilice je ok, koji mi je vec bio crko prije. pumpa se ne cuje da zuji kad dam kontakt ali nisam siguran da je uopce i zujala ikad pa cu skinit dovod sa raila da vidim da se dogadja.

btw akula di se nalazi pumpa? ispod zadnjeg sjedala samo zice idu dolje, znaci vanjska je pumpa, nije u rezervaru? budem sutra to vidio sta se da s time.. thx

Posted

U tanku ti je pumpa... ;)

Često im zna smeće ući unutra... spojiš kontra +/- da izbaci smeće vratiš nazad i gas... :D

Znači moraš je izvaditi i skinuti filter sa nje kada ovo radiš... :)

Posted

pokusao sam to danas i radi super i onda opet. a idem sad za umag pa mi se ne da riskirat, uzeo novu pumpu i filter i ajmo gas zasad sve ok

hvala :)

Posted

Onda je gotova, ak tako odmah počne zezati... Ja sam na astri od staroga to napravio i držala je još godinu dana i onda sam kasnije stavio svoju staru jaču, kad je njegova riknula... jer sam sebi ugradio veliku vanjsku... :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...