Ujo Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 stara vozi 206 1.6, i desi se jednom mjesečno da auto samo odjedanput izgubi snagu, i onda mora stat sa strane ugasit ga i ponovo upalit i onda bude sve u redu. dešava se rijetko, recimo jednom mjesečno ili nekad i rijeđe. kaže da na displayu piše "fault" ali ne stigne pročitat točno jer se brzo ugasi. što bi to moglo bito?! auto je automatik, pa sam mislio na početku da fali ulja u mjenjaču pa kako dođe na uzbrdicu možda komp registrira da neam ulja u mjenjaču i izbaci...ali to mogućnost sam prekrižio jer se desilo i na ravnom. molim pomoć, savijet...
ToMMeK Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 (edited) bobine, elektronika, lambda, senzor na zamasnjaku, ili na radilici.... Edited January 3, 2010 by ToMMeK
Ujo Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 možda najbolej da ga dam na dijagnostiku ponovo. jer bio je prije mjesec dana i nije prikazao nikakvu grešku!
ToMMeK Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 greska ti se nece pojaviti sve dok problem nebude ucestali, tako da moguce da se nista nemoze otkriti... senzor na radilici mi se cini da je problem...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now