pinci Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Evo ovako jučer prilikom odlaska na posao u jednosmjernoj ulici me cura sa Golf V-icom napucala u rikverc.Naime 3 auta su bila,ja ispred mene golf petica i ispred još neki auto.Ovaj prvi se krenio bočno parkirati i cura je kontala da će je udariti i ladno je krenila u rikverc,ja sam u sekundi ubacio u rikverc,krenio u rikverc jedno 20 cm ali nedovoljno i odjedamput mi se golf popeo na haubu Izađem van ono razbijeni angel eyesi,maska bez znaka zdrobljena,hauba savijena malo,branik ogreban.Sve u svemu hebeni početak dana.na to izlazi ona van ovo ono i dolazi njezin muž naknadno :lol:,i kroz sve triper kombinacije zna moje starce.Odlučeno je da će mi dati novce na ruke jer mislim da od osiguranja ne bih nikada naplatio Angel eyese,masku bez znaka i te fore. Angel Eyese i masku ću naručiti i to će biti oko 1500 kn,e sada za ravanje haube (nije slomjena ni išta nego samo malo savijena) + farbanje haube,maske i branika i to ravnanje haube.Jel to okvirno vrijedi oko 2000 kn ? Slike ću staviti kada dođem danas kući s posla Znači ja sam kontao za kompletnu štetu tražiti 3500 kn,jel to Ok :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nippon Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 (edited) Farbanje cca 600 kn po elementu, limara imaš parsto kuna, ovisno koliko je savijena hauba. Tu si negdje sa cifrom. Al svakako odi do nekog iskusnijeg da ti pogleda vezni lim, kiler...A što se tiče osiguranja, farovi ti se moraju priznati;) I nekako imam osjećaj da ćete završiti na osiguranju. Edited January 5, 2010 by Nippon Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubinjo Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 nije 5000kn trazi jer ti je lakiranje min 500 kn po elementu to je 1500kn,reko si da za masku i farove trebas 1500 to je 3000kn i plus hauba jeftinije ti je dat novu gore nego ovu ravnat koja nikad nece bit kao nova-rabljena..to je moje misljenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 btw. angel eyesi kostaju sigurno manje nego orginal far u opelu, tak da... Osim toga, objasni joj da joj je jeftinije otici na osiguranje i izgubiti neki mali postotak, nego da odmah sada iskesira toliku lovu.... (a ti ces na osiguranju dobiti bolju lovu nego od nje same... mozda) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 odi na osig. nemogu kineski djelovi biti skuplji od novih OEM... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Niti jedan osiguravatelj neće dati procjenu po oem dijelovima, nego uzimaju najjaftnije moguće zamjensko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinci Posted January 5, 2010 Author Share Posted January 5, 2010 Farove sam skrpao koliko sam mogao.na lijevom mi je pukao nosač,a desni je pukao,to sam polijepio i ostavio na autu da se mogu voziti jer moram na posao svaki dan.Masku sam poheftao i nekako poljepio i na autu je da me murja ne hebe.Danas sam bio kod lege limara i kaže da hauba nije jako dobila i da je poravna za 200 kn i sve složi.Ostali su mi moji serijski farovi tako da ću vratiti njih i masku serijsku jer ionako namjeravam prodati auto.Haubu ću srediti i branik a 3500 kn staviti na stranu za drugi auto kojeg skupljam Hvala svima Idem sada poslikati pa stavim Link to comment Share on other sites More sharing options...
MT Polo Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Niti jedan osiguravatelj neće dati procjenu po oem dijelovima, nego uzimaju najjaftnije moguće zamjensko... i ti ga bubnes pa ostanes ziv, cijene dijelova su one iz ovlastenog servisa:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinci Posted January 5, 2010 Author Share Posted January 5, 2010 Evo i slika: Eto tako to izgleda nakon što sam ja haubu poravnao rukama samo,far desni polijepio epoxy smolom 5-minutnom ,bio je cijeli rascvjetan u 3 komada,lijevi far je samo pukao i ima 2 crte na sebi,desni dio maske nema i pukla je na jedno8 mjesta što sam sve polijepio isto tako a ovaj dio gdje ga nema privremeno zalijepio bijelim duck tapeom ,Hauba je zinula toliko i ima ovo malo udubljenje na slici. Ja sam rekao 3500 jer farovi su mi 1200,maska 250,ravnanje i to sve skupa oko 1000 kn.Ali vraćam serijske farove,masku neku stock,izravnam ovo i ofarbam i ostaju mi novci u đžepu jer sam auto stavio u oglas i kontao sam dijelove posebno prodavati.Ovo je ok kontam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iggy_R Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Pošto farovi :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinci Posted January 5, 2010 Author Share Posted January 5, 2010 :lol: Desni je zdrobljen sa unutrašnje strane i jedan dio unutrašnjosti je u cca 15 komada ,ovako izgleda izvana kao da je ok.A lijevi je ok samo da se nađe drugo staklo :rofl::rofl: Neisplativo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now