Jump to content

Recommended Posts

Posted

Frendu na Alfi 145 1.8ts 97.g se sjebo navoj na čepu kartera i to će mu ispast svaki čas. Zalijepljeno je privremeno nečim tek tolko da ne ispadne odmah ali neće dugo izdržat pa pitanje šta da radi.

Ima li netko tko može narezat novi navoj za taj čep, ili da ima karter za 100kn? :lol:

Ima li koja druga opcija, po mogućnosti da je što jeftinija (npr. narezivanje novog navoja) jer ovo neće dugo ovak..

Hvala :thumbsup:

Posted

tako sam ja sebi bio na staroj glavi napravio novi navoj za svjećicu kad mi je otišao, ubacio tu piksnu i sve.

samo taj set košta nekih 400-500kn, a sigurno netko od forumskih fušera već ima taj set pa da si napravimo.. :) Mehaničar kod kojeg je nosio auto ima te nareznice ali ne tolikog promjera (čep je ko od kade jebala te alfa :D )

Posted

Nemam pojma. Šta se na jedno od tog tvoje ne može narezat navoj?

Ako se na jedan od tog ne može narezat navoj, onda je ovaj drugi, jer je meho rekao da se može narezat navoj samo nema alatku :D

Posted

Ja sam na svom S16 mijenjao ulje i pretegnuo šaraf tako da sam cijeli navoj sjebao. Auto na vučnoj kod mog majstora i u roku 10 minuta mi je narezao novi navoj i stavio veći šaraf... apsolutno nikakva filozofija!

Posted

karter je aluminijski, nije nikakav problem to sloziti samo najbolje bi bilo da mi ostavis auto na barem 3-4 sata da se ulje ocjedi van da mi ne kapa u rukav :D

radio sam to desetak puta nije nikakva frka i helikoilsi tu ne pomazu previse, treba narezati veci navoj i kod tokara napraviti veci cep i to je to.

Ja sam ti pun do kraja iduceg tjedna pa ako ne sredi neka doleti ;)

Posted

e, da, katrer za TS nema sanse naci ispod 400-500 kuna a niko ga ne bude montirao za manje od 300 ;) jer ne da ga je zajebano stavit nego ima posla pun K... a ako ga ne stavlja neko ko zna, 99% su sanse da ce curit ulje ;)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...