Luky Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Imam VW transporter 97. god.. i turbina je počela fućkat jako.. i evo danas kad je stari vozio, kad upali baca bijeli dim.. ja mislim da je gotova.. i dal da vozim dok ne ode skroz ili da trazim odmah drugu za zamjenu? i zanime me jos koliko se kreću cijene tih turbina, i da li to paše sa golfa 1.9 td npr? ili ostalih vw sa 1.9 td motorom? i ako tko ima nesto neka se javi.. hvala..
TomoP Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Meni je na mojem otišla prošle godine, isto vw t4 1.9td Ako se dobro sjećam, cijena nove turbine je oko 5500kn, ako nađem račun napišem točan iznos. Krepala na putu 100km od doma, tak da sam morao platiti vučnu službu oko 1500kn. Po meni bolje odma zamijeniti, nego da ostaneš negdje u kvaru.
Luky Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 ja necu novu.. neku polovnu ili repariranu..
TomoP Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ja sam novu uzeo, ak uzmeš staru, opet ne znaš kaj si kupio i kolko će trajati. Kak se uopće kreću cijene repariranih?
Luky Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Ja sam novu uzeo, ak uzmeš staru, opet ne znaš kaj si kupio i kolko će trajati.Kak se uopće kreću cijene repariranih? a nemam pojma.. stavio sam oglas.. ali se jos nitko nije javio..
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now