Jump to content

zadnji most golf 4 problem

Recommended Posts

Dominik...prijatelju

niko ne želi učit tenis kod onog koji nikad nije uzeo reket u ruke :lol:

sprdam se...jbt još uvijek ljudima pokušavaš objasniti višu teoriju...ja sam mislio da si prestao...pa normalnim ljudima je to nepotrebno...jer se ne peglaju poput trkača gdje je nanomicro sec. važna...važno je sačuvat gume što duže po stilu vožnje

a mi ovdje štelamo kako znamo jer nemamo te tvoje fakultete :D

i jebo te ta škoda 1.4...ja ju preskočim zatvorenih očiju :rofl:

• Replies 68
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

tak je, al nitko ni od onoga koji reketom cijepa drva :lol::lol:

"ako ti vjerujes da je Dadin rezultat od 1:41,660 tocan, ja te vise ne smatram nikakim znalcem" :lol::lol::lol:, mos misliti , a TKO si ti to druze Mikka da ikog zanima tvoje misljenje

crni Mikka, to su tvoje rijeci na Grobniku nakon sto sam ti saopcio Dadino vrijeme :lol::lol:, jel to JAL bio ili se meni samo cinilo, jel te sad PUNO sramota :P:P:P ili jos mislis da je greska u vremenu bila :naughty::dance3vs1::thumbsup:

a skoda jebe njih malo vise i to puno brzih od tebe, i jos ce jako dugooooo

sam vi stelajte kak hocete, al ostavite druge ljude da imaju pravilo nastimano ono sto plate :P

thnx,

na 15 cola rubu felge 13,2mm ispada 1st. 59min otvoreno, sto je dosta, sreca u nesreci je sto je straga pa je potrosnja nutarnjeg ruba drasticno smanjena, sto zbog opterecenja, sto zbog nepogonskog kotaca

ali idi to sredi sto prije mozes, polovni most je najbolje rjesenje

i ja sam tamo zajebao

sin (kuta spura) = razmak felga naprijed natrag / colaza felge, ne tan, jer felga je hipotenuza, ne kateta,al posto su jako mali kutovi greska je jos manja,ispod minute , al je generalni proracun KRIVI :drink

idi kod Kolopera, nema greske, sam mu reci ako moze da ti isprinta s mm , pa nek prebaci sve u kutove pa isto napravi i print , pa stavis ovdje i bude nadam se puno toga svima jasnije

Kako znat da je polovni ravan?

tak je, al nitko ni od onoga koji reketom cijepa drva :lol::lol:

"ako ti vjerujes da je Dadin rezultat od 1:41,660 tocan, ja te vise ne smatram nikakim znalcem" :lol::lol::lol:, mos misliti , a TKO si ti to druze Mikka da ikog zanima tvoje misljenje

crni Mikka, to su tvoje rijeci na Grobniku nakon sto sam ti saopcio Dadino vrijeme :lol::lol:, jel to JAL bio ili se meni samo cinilo, jel te sad PUNO sramota :P:P:P ili jos mislis da je greska u vremenu bila :naughty::dance3vs1::thumbsup:

a skoda jebe njih malo vise i to puno brzih od tebe, i jos ce jako dugooooo

sam vi stelajte kak hocete, al ostavite druge ljude da imaju pravilo nastimano ono sto plate :P

ma stvarno si ga posrao :yucky:

pa ti evo na...

što bi mene bilo sramota? :blink:..jer sam vozio MPS-a koji je po performansama iza svih a stizala je sve dok nisu došli brži sa više konja i sa desecima tisuća eura uloga tuninga a ja uložio tisuću eura...koji jal...daj ne brljezgaj Dominik, to su normalne stari i razvoji situacija

...niko nije bio vjerovao taj put da je Dado odjedanput skinuo par sekundi, baš niko...pa to je stvarno bilo čudo i što je onda čudna bila moja izjava? pa i ti si bio u šoku? što sad, nisi? ajd ne jebi zid...ili ćemo lagat

...ali tom njegovom rezultatu nisi pridonio ti, ne laskaj si...nego njegova muda koja su se oslobodila odjedanput a auto valjda može to što može...prestani mlatiti tuđim q....m po drači stalno

jbt...ti si najbolji meštar za sve...što si tako nadut i tvrdoglav...imaš znanje teoretsko ali kenjaš po svima ostalima umjesto da savjetuješ ljude nego stalno si u konfliktu....sranje generalno

moje mišljenje je skromno za razliku od tvojeg kojeg ne pokrivaju tvoje vještine vožnje nego drugih i onda ti njihove dobre rezultate pripisuješ sebi zbog toga što si im nešto izbiflao ili im namjestio špur koji kad bi izmjerili razlike ne bi bile bog zna kakve u usporedbi sa prije nego ogromne zato što to ti tako uvijek prezentiraš

daj oladi i probij taj balon ;) :thumbsup:

Matko pusti ga nek uživa:P

Poštova san ga iako ga neznan osobno,pratija san neke stvari koje je radija i još odavnina kad je na faxu bija,uvik san ga ka znalca tuninga cijenija i čita šta je pisa,ali nakon onakvog odgovaranja hansu i meni nije dostojan moga poštovanja više!neželin nikad više ni pročitati nijedan njegov post,a kamoli komentirati,neš ti njega i njegovog znanja u životu da se onako ponaša!

Za mene je mrtav za sve vike vikova jer je neodgojena b... koja zna vriđati i ništa drugo:)

ma stvarno si ga posrao :yucky:

pa ti evo na...

što bi mene bilo sramota? :blink:..jer sam vozio MPS-a koji je po performansama iza svih a stizala je sve dok nisu došli brži sa više konja i sa desecima tisuća eura uloga tuninga a ja uložio tisuću eura...koji jal...daj ne brljezgaj Dominik, to su normalne stari i razvoji situacija

...niko nije bio vjerovao taj put da je Dado odjedanput skinuo par sekundi, baš niko...pa to je stvarno bilo čudo i što je onda čudna bila moja izjava? pa i ti si bio u šoku? što sad, nisi? ajd ne jebi zid...ili ćemo lagat

...ali tom njegovom rezultatu nisi pridonio ti, ne laskaj si...nego njegova muda koja su se oslobodila odjedanput a auto valjda može to što može...prestani mlatiti tuđim q....m po drači stalno

jbt...ti si najbolji meštar za sve...što si tako nadut i tvrdoglav...imaš znanje teoretsko ali kenjaš po svima ostalima umjesto da savjetuješ ljude nego stalno si u konfliktu....sranje generalno

moje mišljenje je skromno za razliku od tvojeg kojeg ne pokrivaju tvoje vještine vožnje nego drugih i onda ti njihove dobre rezultate pripisuješ sebi zbog toga što si im nešto izbiflao ili im namjestio špur koji kad bi izmjerili razlike ne bi bile bog zna kakve u usporedbi sa prije nego ogromne zato što to ti tako uvijek prezentiraš

daj oladi i probij taj balon ;) :thumbsup:

Dado bi te razvalio i u tvojoj mazdi, jer vozi odlicno, a niti ja niti ti nemao s tim apsolutno nista

jedino sto ga ja hvalim a ti mu zavidis i to je sve Mikka, pa si ti misli sta god hoces,

jos jednom ti kazem to nikoga ne zanima sto ti mislis, dok druge jako puno zanima sto ja mislim o tome kak im je auto nastiman i kak voze,gdje grijese...... :P, pa ti vidi tko treba busiti balon

Dado bi te razvalio i u tvojoj mazdi, jer vozi odlicno, a niti ja niti ti nemao s tim apsolutno nista

jedino sto ga ja hvalim a ti mu zavidis i to je sve Mikka, pa si ti misli sta god hoces,

jos jednom ti kazem to nikoga ne zanima sto ti mislis, dok druge jako puno zanima sto ja mislim o tome kak im je auto nastiman i kak voze,gdje grijese...... :P, pa ti vidi tko treba busiti balon

na boldano odgovaram...........anha :drink:, kako onda objašnjavaš da Hrky koji je vozio RS4 sa pustim konjima bio sporiji od mazde a taj auto svugdje u svijetu ubija mazdu na svim testovima.... a kad je Hrky bio sa fokijem na stazi i sjeo Čolak u fokija, vozio sporije od Hrky-a...ti Dominik pričaš gluposti samo takve...nemaš ti pojma

ti si jedan obični napuhanko a usput si jako frustriran i iskompleksiran ko zna zašto...možda neznaš voziti ustvari to je evidentno, možda ti se ne diže ćuna

di sam ja to zavidio Dadi...ja i Hrky i ostali koji vozimo za razliku od tebe teoretičara... kad pričamo o Dadi samo sve najbolje jer dečko je zadao lektiru gadnu...što bi mu zavidio...jel on meni zavidi što je bio u pelenama dok sam ja vozio seoske trke i štelao špur na špagu i livel :lol:...daj, opet ti kažem probij taj baloon...

...tvoje provokacije da zavidim su samo odraz tvoje bahatosti...sereš samo isključivo po ljudima koji nisu slušali tvoje savjete, ne zato što nebi, nego zato što ti nisi mjerilo jedino i ultimativno kao što to ti misliš...Pale sam na svijetu

a onima koji žele tvoje mišljenje želim da potraju jer ti nisi za odnose sa ljudima koliko god znao niti preko tastature niti uživo, tebe se čovjek brzo zasiti i to na negativan način... a to što meni prebacuješ da ljude ne zanima moje mišljenje...oko toga se i ne trudim, pa vidi se ko pametuje tamo gdje treba i ne treba...poklopac za sve lonce... jer reći ljudima koji rade nešto godinama da rade to krivo je isto kao i da kažeš da tvornica radi krivo...baš tako

izvoli lipo na neki emotivno rehabilitacijski tečaj...profesore :thumbsup:

jer tvoje znanje te nadima i čini bahatim i na kraju će ti se obit o glavu ;)

Edited by MiKKa

ja da hocu vozi onda bi vozio, a ne svima mjerio i pumpao gume na Grobniku i dijelio savjete sakom i kapom

Dado vozi drasticno bolje od tebe, kao i Hrky , Nakic ..... i daj si probusi taj balon vec jednom , i ostavi zavist negdje drugdje

tvoje gluposti i objasnjenja nikog ne zanimaju, jer nemas pojma ni o trkama ni o autima, i sad kad si i bez auta ostao svi su ti krivi i svi te jebu, da si mene slusao skinuo bi jos 2-3sec. isto kao i Hrky :P:P, al ti si najpametnij a jadan Dado u pelenama dok si ti F1 vozio :rofl::lol::lol::cheer:- koja jebena zavist , ovo je nevjerovatno

a TVOJ poslodavac meni placa da mu stimam auto, ne tebi, pa jel te i ta zavist jebe :lol::lol::rofl:

nisam mislio da si tako jalan Mikka stvarno

ja i ti nemamo vise sta pricati, a bojim se i svi koji ikad sruse rekord "kralja" Grobnika Mikke ili pomisle da su brzi od njega :rofl::doh:

Edited by Dominik

ja da hocu vozi onda bi vozio, a ne svima mjerio i pumpao gume na Grobniku i dijelio savjete sakom i kapom

Dado vozi drasticno bolje od tebe, kao i Hrky , Nakic ..... i daj si probusi taj balon vec jednom , i ostavi zavist negdje drugdje

tvoje gluposti i objasnjenja nikog ne zanimaju, jer nemas pojma ni o trkama ni o autima, i sad kad si i bez auta ostao svi su ti krivi i svi te jebu, da si mene slusao skinuo bi jos 2-3sec. isto kao i Hrky :P:P, al ti si najpametnij a jadan Dado u pelenama dok si ti F1 vozio :rofl::lol::lol::cheer:- koja jebena zavist , ovo je nevjerovatno

a TVOJ poslodavac meni placa da mu stimam auto, ne tebi, pa jel te i ta zavist jebe :lol::lol::rofl:

nisam mislio da si tako jalan Mikka stvarno

ja i ti nemamo vise sta pricati, a bojim se i svi koji ikad sruse rekord "kralja" Grobnika Mikke ili pomisle da su brzi od njega :rofl::doh:

sve krivo interpretiraš...povraća mi se od takvih

niko nije osporio tvoje znanje

a gdje sam ja to nekom štelao špur? i punio nekom glavu o nečem što neznam, nije stvar u tome da ja znam nego da ti nikog ne poštuješ i još ga ako nije na istoj frekvenciji sa tobom dobro ispljuješ

komu sam ja to pumpao gume osim što sam posudio sat za mjerenje...lažac si samo takav

a baš me zanima što će reći moj poslodavac kad mu kažem da se hvališ na hrawebu da je sa tvojim savjetom skinuo 3sec...

...skinuo je sa ulogom para kao i Nakić i Dado koji su svi ulagali debele pare a ja nisam i imao po svim mjerilima najgori auto...pa svi su bili sporiji dok nisu uložili u tuning 5 puta više od mene?...šta je tu onda upitno?

nevjerovatno je koliko si inteligentan za tunirat auto a glup za konverzaciju...stvarno nevjerovatno

a ono boldano u tvom postu je :lol::lol::lol:

nadam se da su ljudi koji čitaju bistriji nego ti pa nek sami zaključe

evo nekih podataka koji pokazuju kolike su tvoje nebuloze u usporedbi mene, Dade, Hrky-a i Nakića i naših auta :lol:

http://www.fastestlaps.com/comparisons/45c81efb18f1d-vs-47131d9ba5ec4.html

http://www.fastestlaps.com/comparisons/45c81efb18f1d-vs-486e32318475a.html

http://www.fastestlaps.com/comparisons/45c81efb18f1d-vs-4629d358f03bf.html

fino si poslodavcu otvori myhraweb ili cu ja, pa nek se i on nasmije i cita, ne samo ja :lol::lol::rofl::rofl:

sam ti citaj i trazi rezultate po netu, ja ih idem stvarati s autima i vozacima :P:P:P: cim malo otopli,

i da, budem im ispricao legendu o Mikki s najgorim autom, al F1 talentom, stvarno steta :P

...skinuo je sa ulogom para kao i Nakić i Dado koji su svi ulagali debele pare a ja nisam i imao po svim mjerilima najgori auto i to sa četvora vrata...pa svi su bili sporiji dok nisu uložili u tuning 5 puta više od mene?...šta je tu onda upitno?...ah da, poslušali su tvoj savjet :lol::lol::lol:

nevjerovatno je koliko si inteligentan za tunirat auto a glup za konverzaciju...stvarno nevjerovatno

malo si kratak...ha?

EDIT: sad sam tek skužio koliko si puta spomenuo riječ u tvojim postovima.......... "jal i zavist"

........znakovito

Edited by MiKKa

iako mislim da si u pravu dominik..kaj mi to znači..ak bum počeo pametovat tam koloperu ili bilo kojem drugom špur majstoru poslat će me kvragu i reć delaj si sam...

Neće.. ;) bar Koloper neće. Majstor je tamo super, ja sam mu dolazio i uvijek dolazim sa takvim Fix idejama da se meni diže kosa na glavi, a kamoli njemu :)

I meni je uvijek SVE u crvenom kada odlazim od njega..

Kazem mu sta zelim, samo me pita je li znas kak ce se auto voziti sa time, da mu ne dolazim nazad kada zavrsim u grabi i sve dela savrseno po mojim fix idejama. :)

Ovo sto je tebi straznji desni kotač 13mm vani, ja sam kod Kolpera rekao da mi nastela da mi namjerno oba straznja postave 20mm tako :D

neznam koji klinas se svi drzite tog kolopera ko da jedini ima tu mashinu za spur,,

EDIT:

Zato sto je majstor super.. jebeš mašinu.

Ako je sranje za sloziti spur (popigano, zapečeni šarafi i excentrici) on bude ga slozio i ne bude kenjaivo, pa zna i po 2 sata raditi na jednom autu. A i zna sta radi (bar puno više nego večina ostalih majstora) kako se to kaj mi se iscrta na ekranu manifestira u vožnji :D

Edited by meshin

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...