Jump to content

FWD vs RWD

Recommended Posts

• Replies 150
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

pa starcima ne možeš ništa objasniti lol

ja sam odrastao uz zadnji pogon i obožavam prednji :D

imam potpunu kontrolu nad autom i ide kamo ja želim i s time da govorim za turbaka kojega je malo puno teže voziti po zavojima od atmosferca

stari ima tucsona 4wd i on ima elektronički pogon koji se pali kad auto počne proklizavat i to je isto bolesna stvar i fakat je lijepi osjećaj kad počne raditi pogon ali najljepše je kad dobri stari mehanički 4wd (npr. delta integrale) prolazi kroz zavoj mmmmmmm :D

svaki pogon ima svoje prednosti.....

Prednji pogon je napravljen za ljude koji ne znaju vozit i da se uštedi na proizvodnji.

Amen.

Slazem se, samo nebi rekao "neznaju vozit" nego su jednostavno "user friendly" FF setup je najprakticniji za svakodnevnog covjeka - nije svakome voznja strast, tj. vecini je to samo prijevoz.

ma iz ovih golobradih mladaca koji jos imaju djecije vozacke progovara visegodisnje iskustvo sa malih milijon kilometara i berem 50 vozila koje su dosad posjedovali i vozili (pod vozili mislim vozili barem 1000km u svim uvjetima, kisa sunce led snjeg)

:notworthy:

ma iz ovih golobradih mladaca koji jos imaju djecije vozacke progovara visegodisnje iskustvo sa malih milijon kilometara i berem 50 vozila koje su dosad posjedovali i vozili (pod vozili mislim vozili barem 1000km u svim uvjetima, kisa sunce led snjeg)

:notworthy:

josey meni je iskreno zalosno citat ove tvoje postove. imas 27 godina, sa svojim autom si u 2 godine napravio ukupno kilometara koliko brklja napravi sa svojim bmwom u boku/driftu/oversteeru u mjesec dana voznje. ti imas obraza srat po njemu iz kojeg tocno razloga? mladji je od tebe? jel to sve kaj imas za rec?

internet drifteri su velika tragedija i napor, ali jos gore od toga su internet ( tjuneri, drifteri, vozači, trkači ) sve u jednoj osobi.

uzas i sramota.

josey meni je iskreno zalosno citat ove tvoje postove. imas 27 godina, sa svojim autom si u 2 godine napravio ukupno kilometara koliko brklja napravi sa svojim bmwom u boku/driftu/oversteeru u mjesec dana voznje. ti imas obraza srat po njemu iz kojeg tocno razloga? mladji je od tebe? jel to sve kaj imas za rec?

internet drifteri su velika tragedija i napor, ali jos gore od toga su internet ( tjuneri, drifteri, vozači, trkači ) sve u jednoj osobi.

uzas i sramota.

koliko je on to mogao kilometara napravit sa 20god! molim te?

pa frajer jos ima bejbi vozacku i pametuje, kao da se navozio automobila i automobila...

alo e, jos nema vozacku!

mog auta se ostavi namiru, ono nema apsolutno nikakve veze sa ovom temom, to kolko ja km napravim mjesecno/godisnje, toje moj problem, al evodanas sam napravio 300km!

i da, evo ti5kn odi mi kupisibice na kiosk ;)

zalostan si josey, zalostan. posto je ocito bitno argumentirat i nabit ti na nos, brklja godisnje radi oko 40 000km....u 2-3 godine svoje voznje to mu je 80-100k km u bmwu s 170ks. 100 000km nije puno, slazem se, ali ako ti stalno isprobavas kako ide auto po snijegu - kisi - ledu, probas u bok, probas brze, probas ovo ono, sigurno ces vise naucit nego tvoj stari ili moj stari koji meni kaze da on ima vec milijun kilometara u guzici, ali jos uvijek ne zna ubit obican understeer jer u zivotu nije to ni probao.

tvoj auto i tvoja kolicina voznje su itekako relevantni ako si ti uzimas za pravo pljuvat druge.

i last but not least, sibice si odi sam kupit ili posalji nekog drugog idiota koji misli da su godine ono sto je bitno. nemoj samo umrijet od raka pluca ili slicnog sranja koje ces pobrat od te jadne ovisnosti dok dudlas smrdljive smotuljke.

edit - ubuduce kad cujes drndaka da kaze nesto za voznju, popljuj ga odmah, pa on je klinac covjece....tek je polozio

Edited by filip00

koliko je on to mogao kilometara napravit sa 20god! molim te?

pa frajer jos ima bejbi vozacku i pametuje, kao da se navozio automobila i automobila...

alo e, jos nema vozacku!

mog auta se ostavi namiru, ono nema apsolutno nikakve veze sa ovom temom, to kolko ja km napravim mjesecno/godisnje, toje moj problem, al evodanas sam napravio 300km!

i da, evo ti5kn odi mi kupisibice na kiosk ;)

Ja imam 22 godine.

Auto 1 ima 70.000 km

Auto 2 ima 85.000 km

Auto 3 je prije prodaje imao 60.000 km a počeo sam ga vozit kad je imao 20.000

Imao sam još 3 auta na kraće relacije + auti obitelji koje vozim.

Svaki mjesec idem bar jednom u neku EU zemlju (AU, DE, CH, HU...) ili u Dalmaciju/BiH.

Namjerno nisam pisao nazive auta da nebi rekao da se hvalim ili nešto...

Dalke sa 22 godine imam sigurno 200.000 km u guzici. I sigurno par km u boku. S obzirom koliko Brklju viđam po cesti me nebi čudilo da je i on tu negdje

Edited by CroDriver

kakve veze ima koliko kilometara imas, koliko godina imas i dali uopce imas vozacku.

nemoras bit steve mcqueen da bi znao da fwd nema nikakve veze s bilocime osim manje cijene i laksom upravljivosti prosjecnom kupcu-vozacu.

to nisu stvari koje primjetis nakon 4000000 km, nego je to cinjenicno stanje u svijetu.

I Sven nije pitao koji je bolji, nego zasto jednih ima vise od drugih

decki, bitno je iskustvo...

sto vi ocito ne shvacate, nisam ni ja shvacao sa 18, sad kad se vratim 10 god u nazad kad sam polagao vozacki, smijem se sam sebi...

a bio sam superman, bio sam ne dodirljiv...

shvatit ce te za 10 god, da vozac autobusa isto nezna sto je under, al ima 30g iskustva za volanom ;)

kakve veze ima koliko kilometara imas, koliko godina imas i dali uopce imas vozacku.

nemoras bit steve mcqueen da bi znao da fwd nema nikakve veze s bilocime osim manje cijene i laksom upravljivosti prosjecnom kupcu-vozacu.

to nisu stvari koje primjetis nakon 4000000 km, nego je to cinjenicno stanje u svijetu.

Očito neke jebe što imaju FWD pa se osjećaju manje vozačima ili šta već pa napadaju...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...